Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Detská vychádzka - Wolkerove jazierka

Diskusná téma K článku: Detská vychádzka - Wolkerove jazierka

Českého básnika Jiřího Wolkra si pamätám ešte z maturitných otázok z literatúry. Epitaf z jeho náhrobného kameňa mi v tom období znel veľmi romanticky. No že na jeho odkaz natrafím vo Vysokých Tatrách, to by som neverila. A predsa vám ponúknem vychádzku k jazierkam, ktoré nesú jeho meno a sú obľúbeným miestom na hranie nášho malého turistu.

Peter61

Cesta Slobody je v rekonštrukcii ak keď je v Basecampe.https://hiking.dennikn.sk/ar/7588/s_kocikom_v_tatrach_na_madarske_hrady_alebo_na_bicykli_do_terchovej.html?ref=tit&rn=2

Cez deň sa čaká pri semafúrách, opravujem semafóroch. Bude to tak do konca cestárskej sezóny. Okrem toho jednosmerky, vyfrázované úseky a pod. Treba buď:

  • použiť TEŽ
  • alebo počítať s časovými stratami
  • alebo výjazd napr. do T.Polianky zo Svitu cez nový podjazd na Batizovce

spis.korzar.sme.sk/…/vodicom-…
spis.korzar.sme.sk/…/rekonstr…

Sona

Zliezli sme aj dole, ked sme boli este bez kocika, aj ked prepletat sa s trojrocnym pomedzi mladinu bol zazitok :) mna by zaujimalo, kvoli comu je pomerne vysoky murik na zaciatku nedaleko potoka, a aj dalej asi v strede medzi cestou a zltou stenou. Netusi niekto?

DanielaM

Vdaka za upozornenie, samozrejme to bol preklep :-)

Merhorn

nemate tam zle uvedenu mapu? NT je asi chybka,ci?

Peter61

Ad Žltá stena :
zaujimavy ukaz , o.i. je to aj arch. nalezisko latenskej puchovskej ( cca 200 r.pr.n.l)kultury, ale na navstevy s kocikom teren nevhodny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum