Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma parkovanie v zahraničí

Diskusná téma parkovanie v zahraničí

Ahoj. Chystáme sa s kamarátmi na dva týždne do Chorvátska na bicykle. Doteraz sme vždy šli vlakom, ale vzhľadom na zlé spojenie sme sa tentokrát rozhodli pre auto. Plánujeme niekde auto nechať a 2 týždne jazdiť po Chorvátsku a nakoniec sa k autu vrátiť. Ako veľmi sa máme báť krádeže, prípadne aké miesto na parkovanie vybrať? Máte niekto skúsenosti s nechávaním auta niekde vo vnútrozemí (konkrétne v okolí Karlovacu? Viem, že existujú ľudia, čo takto cestujú, tak verím, že niekto skúsený si nájde čas na odpoveď. Ďakujem.

Zuzka

PaliT

Môj tatko používal oddávna jednoduchú vec - vždy zašel v obci na faru, kde sa s "Pochválen Ježiš Kristus" opýtal, či by sa nedalo nechať auto vo dvore fary, prípadne či by pán farár nevedel odporúčať nejakého slušného človeka, čo by auto uschoval.
Ak sa toto nedalo urobiť, tak ako lekár vždy hľadal miestneho doktora a ako kolega zazvonil tam. Toto vždy vychádzalo, ale poučenie z toho je, že sa netreba báť niekoho osloviť a ľudia často radi pomôžu, toto mi funguje univerzálne kdekoľvek na svete. Na konci sa len treba niečím odvďačiť...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum