Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Breziny na rozhľadňu Veľký Milič a späť

Diskusná téma K článku: Z Breziny na rozhľadňu Veľký Milič a späť

V sobotu večer som rozmýšľal, čo by bolo dobre si naplánovať na nedeľu. Chcel som opäť niečo samotárske, prejsť sa po horách len tak sám. Kráčať cestami aj necestami, chodníkmi lesnej zveri, ale určite za niečím novým, čo sa podarí objaviť. Chodievam po Slanských vrchoch dosť často, je to moja srdcová záležitosť. Spoznať a prejsť vrchy v mojej blízkosti skoro do detailov. Je to dosť rozložité pohorie, a tak to ešte nejaký čas bude trvať, kým prejdem všetky najkrajšie časti pohoria tiahnucého sa zo severu od Hanušoviec nad Topľou až k Byšte pri južnej hranici s Maďarskom.

Majoja

Malo by byť vidieť pri dobrej viditeľnosti, je smerovaná na východ a juhovýchod.

MilanS

Je z veže výhľad aj na východ - na Ukrajinu? Stromy okolo sú dosť vysoké.

Knor

Ani tu skalu pod Velkym Milicom som nevidel ked som tam predvlani bol. Napriek tomu sa mi tam pacilo. Najma Skarosska vyhliadka kusok zapadnejsie (nebol som autom :-) ).

Vladimír Kobza

Akurát pred pár dňami som sa vrátil z týchto končín, pekný tip na výlet. Na V. Miliči som bol v roku 2012, vtedy ešte bez rozhľadne, takže rád si to teraz zopakujem. Ja som vtedy išiel okruhom od Slanskej Huty a zaujala ma Skárošská vyhliadka, jazero Izra, viacero zachovalých bunkrov (niektoré vidieť aj popri železničnej trati medzi Kalšou a Slovenským Novým Mestom) a samozrejme celkovo krajina ako taká.

KarolM

Pekné a zaujímavé čítanie. Na tú rozhľadňu sa chystám, veď Veľký Milič patrí medzi krásne cyklovrcholy, ktorý je teraz obohatený o výhľady :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum