Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Primus Trailbreak Lunch Jug – termoska na jedlo

Diskusná téma K článku: Primus Trailbreak Lunch Jug – termoska na jedlo

Termoska s čajom je po väčšinu roka základom výbavy pre každú túru. Čo by ste však povedali na teplú hustú polievku namiesto studeného lepeňáku či horalky? Polievku či iný horúci pokrm si môžete načapovať doma pred odchodom alebo na horskej chate do termosky na jedlo a máte o obed postarané. Takúto termosku sme vyskúšali v Malých Karpatoch na túre s deťmi.

Phalike

Aha, vdaka za tip, som doteraz nepoznal, idem na to :) Heureka: "Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt primus trailbreak lunch", Heureka2: "Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt primus trailbreak lunch jug"
Google: obchody .cz, .de, .it, .ch neni problem, ale .sk nic ;)

Phalike

Skoda ze to zatial nema v ponuke ziaden z obchodov uvedenych v adresari, presnejsie povedane v ich internetovych obchodoch som tieto termosky nenasiel.

Sumi

Podobnú termosku využívam niekoľko rokov.Hlavne v zime je to super.Jedlo vydrží teplé asi 8 hodín.Pri nedostatku chát na Slovensku je to výborná vec.

Phalike

Po dlhej dobe nejaka outdoor srandicka ktora ma celkom zaujala, myslim ze to moze mat celkom rozmanite vyuzitie.

Lubo

Eno, ta tvoja ma vnutri hlinik? Tato je nerezova zvnutra. Ale ano, je lepsie pouzivat neskrabajucu lyzicu. Ja pouzivam polykrabonatovu lyzickovidlicku.

Eno

Uz niekolko rokov sa mi na vylety s detmi skvele osvedcil iny model od Primus (myslim, ze sa vola len Lunch Jug). V lete sa tiez pouzit na prenos zmrzliny :) BtW, odporucam pouzivat makku lyzicu (plast alebo drevo), inak sa oskrabava hlinik vnutri.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum