Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Doľany – Sklená huta – Lošonec

Diskusná téma K článku: Doľany – Sklená huta – Lošonec

Od pondelka v práci študujem mapu a rozmýšľam, kam v okolí Modry by som sa cez víkend vybral vyvetrať hlavu. Všetky média sa vyhrážajú príchodom arktickej zimy, predzvesťou ktorej má byť sneženie. Teším sa, že konečne príde zima, ako sa na polovicu januára patrí. Meteorológovia však moju radosť kazia. Ich predpoveď zďaleka nie je taká hrôzostrašná ako sľubujú novinári.

Zdenči

Forest Runnes...máš pravdu. Už som si to aj ja všimol, len som nestihol poslať do redakcie žiadosť o opravu.

Rado...daj vedieť kedy a To muši tím zorganizuje brigádu :-) Len aby sme skôr ako na vodu nenarazili na plyn :-)

Ran

Zdenči, dať studničku do poriadku viete.
čo tak pomôcť vyvŕtať studňu na záhorí?:)

ForestRunner

Pri fotke Klokoč a Slepý vrch by som opravil Slepý vrch na Starý plášť ak sa nemýlim

PaliT

Celá tá kotlina medzi Čiernou skalou a Slepým vrchom má čosi do seba. Dá sa tam chodiť bez prestania, veľa miest na objavovanie...

Knor

Peter, okolo toho kopceka som siel pred cosi vyse rokom, ked som siel na najvyssi kopec Krupinskej planiny. Vobec som si ten nazov nevsimol. Chcel som ist na Macaci vrsok za nim, no na JV svahu je osada ... a rozmyslel som si to.

Knor

Ved tu ako pises, ze ste tam videli skaly. Kusok dalej sa da ist lesom hore a je tam taky drienkovy ci aky lesik na skalach, z ktorych su ciastocne vyhlady. Potom dalej na Dlhom vrchu to az tak atraktivne nie je, ale videl som tam stado diviakov. Predpokladam, ze tato cast bola pokracovanim palffyovskej zvernice, z ktorej cast okolo Papiernicky si za minuleho rezimu papalasi oplotili.

Knor

Co medved, medved!
Qeci. Ano, tu (podla mna) najkrajsiu cast ste podisli. Ten hrebienok je najma v skalnatej SZ casti velmi pekny. A rozmysam, kdesi pri Majdane ci Losonci som pred casom videl zaplavu bledul. Pomaly by tam mohli kvitnut. :-)

Zdenči

Peter...keď ju dáš, môžeš o nej napísať :-) Ale myšlienka zaujímavá

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma