Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čertov kopec a Skalnatá z Kuchyne pred Kračúnom

Diskusná téma K článku: Čertov kopec a Skalnatá z Kuchyne pred Kračúnom

Podnet na túru je občas bizarný. V decembri 2015 som si vyšiel na Skalnatú ako vedľajší produkt mojej zvedavosti. Prečo? Objavil som totiž na TuristickaMapa.sk v doline pod Čertovým kopcom nejaký domček. Čo to tam je? Pozrel som to na leteckých snímkach a naozaj! Bisťu, tam niečo je. Teraz asi nezaspím. Chcem sa tam ísť pozrieť.

Jurlyx

Tú 130-ročnú horáreň som tiež našiel v lese počas cyklovýletu mimo značky. Sú to všetko krásne miesta, (hovorím z vlastných skúseností). Ďakujem za zaujímavý článok. :-)

MisoB

Toho yorkiho - stopára si viem živo predstaviť :)

Sona

Pekny clanok aj s historickymi vsuvkami. Nasledovalo dlhsie preklikavanie fotiek sirsieho okolia a zistovanie, ake mam medzery znalosti peknych miest vo svojom domovskom pohori :)

PaliT

Tento fajnový článok hiking.sk/…/na_skalnatu_cez_z… a debata k nemu ma nakoniec priviedli k tomu, aby som aj ja prispel k téme "Skalnatá". Tak ako fotiek vrcholu, tak aj článkov o nej asi nie je nikdy dosť. :)

Zdenči

Musím začať skúmať Malé KArpaty aj od záhoráckej strany. Vidím, že majú čo ponúknuť. Len škoda horšieho autobusového spojenia od Modry. Dalo by sa pekne poprechádzať z jednej strany na druhú.

Boro

Vždy sa dá niečo pekné, alebo zaujímavé objaviť aj v teréne, ktorý človek už dlhé roky pozná.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum