Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bystřice pod Hostýnem – Rajnochovice

Diskusná téma K článku: Bystřice pod Hostýnem – Rajnochovice

Začať trojdňový vander v cudzine tým, že vo vlaku zabudnete drahý fotoaparát, kreditné karty, všetky doklady a peniaze, nie je práve najlepší začiatok. To sa mi podarilo začiatkom októbra 2015 v Otrokoviciach. Vďaka pani na zákazníckom centre, som všetko bez akejkoľvek škody, dostal späť do 1,5 hodiny. Akurát som samotné putovanie z Bystřice pod Hostýnem začal až o 10.34 h. Aj touto cestou sa chcem opätovne poďakovať pracovníkom Českých železníc za pomoc.

Pocestna07

Pekný to kraj - a hlavne nie sú tam ešte davy ľudí - dobre sa dá oddýchnuť a kochať sa aj v oblasti Tesák, Troják a okolí.

Knor

Motal som sa v tom kraji pred viacerymi rokmi s krpcom. Tiez sme zacinali v Bystrici pod Hostynem, ale z Hostyna sme pokracovali na juh a nie na vychod. Pozreli sme si hrad Lukov, ktory je ozaj pekny, a nato sme zbehli dolu do Lesnej, kde sme navstevu ZOO spojili s prehliadkou zamku. Trojdnovu prechadzku (spali sme pod stanom) sme zakoncili v Otrokoviciach.

Vlado z NZ

Ja som zase cca 2 roky dozadu zabudol mobil v ec v zamkoch a vecer volali zelezniciari z budapesti lamanou anglictinou na synov mobil :-)

Svatopluk Štěpánek

Ahoj Miro,
nie si sám - pred okolo 15 rokmi som v rýchliku v Ružomberku zabudol pod vankúšom peňaženku so všetkým a železničiari mne ju
o dve hodiny priviezli nazad.
Iba som to mal v obrátenom smere - z Prahy, Č.R., na Slovensko ( pre mňa to ešte vždy nie je cudzina )

Miroslav Svitek

Vraví sa, že čo Ťa nezabije, to Ťa posilní. Na druhej strane človeka poteší, že v dnešnej dobe ešte funguje človečina. V sobotu som dorazil do Hradišťa po 18hod. a najbližší autobus by šiel až v nedeľu ráno. Prvé auto, na ktoré som mávol mi zastavilo a keď nám ušiel aj vlak v Jablonici, zaviezol ma až do Trstína. Takže ešte vieme byť jeden druhému nápomocní a aj z takéhoto pohľadu si turistiku užívam.

Japen

Normálne sa vždy teším, akú patáliu budeš opäť v článku opisovať :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma