Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Brigáda 14. - 18. 9. 2016 v Nízkych Tatrách

Diskusná téma K článku: Brigáda 14. - 18. 9. 2016 v Nízkych Tatrách

Potúlali sme sa po nízkotatranských chodníkoch hľadajúc zle priechodné úseky, popýtali sme sa kamarátov a známych, pospomínali na minulé roky. A veru nebolo treba veľa chodiť a pátrať. Akoby sa kosodrevina na nás tešila a ešte veselšie rástla. Aj nedorobkov z minulých rokov pár ostalo, tento rok sa "stihlky" trasú nedočkavosťou. A my sa o to viac tešíme na každého z vás.

Axel

Hej a potom tam pride nejaky vegan, abstinent a bude kukat jak bager na tvrdu zem. Ze mu slubili jedlo a pitie a on moze akurat tak pozerat :-)))
Je to brigada, dobrovolna.
Ja tam nebudem, lebo nemozem.
Ak sa chce niekto zucastnit a nema peniaze na dve fazulove konzervy, poslem mu na ucet 5 eur. Az je to jediny dovod, kvoli ktoremu by tam inak nemohol ist.
A az su tie parky a pivo jediny dovod, preco tam ist, tak by som odporucil tiez zvazit svoje moznosti a schopnosti.

O tom, preco nie je KST a lesy schopne vo vlastnej rezii udrzat par kilometrov chodnika v pouzitelnom stave, mozeme diskutovat inde. Toto je akcia ludi, ktorym stav nie je lahostajny a chcu pre to nieco urobit.

Rc1

pamatam si na jednu partiu ktora raz uz ku koncu dna sadila mlade smrecky korenmi nahor :-)

Rc1

peto1 ved hej, aj preto mala vacsina rada take brigady nie kvoli tej robote, ale ze sa tam dalo zadara naz.at :-) pivo a parky museli byt :-)

Atalienka

A kto má problém s občerstvením ? Veď keď sa jedná o záchranu, tak by som ani neriešila...jedlo by som si doniesla z domu, či ? :-)

Peter61

Lebo Nedvěd ,teta Anka a pod. Na dotácie pre Štátne lesy a KST uz nevydalo.

Peto1

Brigáda v NT
V článku sa píše, že účastníci si majú doniesť aj jedlo na víkend. Som skôr narodený, a za oných čias súdruhovia vedeli zabezpečiť aspoň jedlo a ubytovanie. Čo robia súdruhovia so ŠL NAPANTU a KST dnes ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum