Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ostrá a Tlstá netradične

Diskusná téma K článku: Ostrá a Tlstá netradične

Keď sme boli malí "šraci", chodievali sme do Blatnickej doliny. Tatko nás odviezol autom na malú lúčku s totemom. My, deti, sme sa hrali, ale čo robil otec, netuším. Buď pracoval, alebo sa motal po okolí. Raz sa však s nami vybral na dlhšiu prechádzku. Na Ostrú. Rozhodol som sa, že si výlet z detstva zopakujem.

Wbk

Jedna z mála slovenských ciest, ktorá má aj svoju vlastnú webovú stránku.
tankodrom.sk/
Výstižné!

Petr137

Pěkný "mimotrasový" výlet. Já šel Tlstou a Ostrou (klasicky po značených cestách) opačným směrem teprve před dvěma lety a byla to snad jedna z nejhezčích túr co jsem na Slovensku zažil. A že těch výletů už bylo docela dost. Hlavně Ostrá je opravdu fantastický unikát. Tankodrom už také objíždím. Jenže vy si můžete ještě gratulovat, jelikož my máme o dost delší tankodrom jménem D1 a ještě za něj platíme 1500Kč ročně :-)

Rast

tych ciest je tam v tomto kraji plno...

Daulagiri

V tejto oblasti som bol len raz na Tlstej v roku 2007. Ostrá mi zatiaľ uniká, ale verím že to už dlho nepotrvá, vďaka za pripomenutie a inšpiráciu.

Possum

Uz len nebyt lenivy a pozret sa do mapy, cez ktore dediny

Possum

Jj, ta rozbita panelova cesta je pekny tankodrom. Dlho som nechapal ako je mozne, ze ju nikto neopravi, az toto leto som sa dozvedel, ze sa da v pohode obist.

MisoM

Pekny okruh si dal. Tu neznacenu trasu na zadnu ostru nepoznam :) Tiez som siel nedavno iny, neznaceno, znaceny okruh v tejto oblasti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum