Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Naháč – Hradište pod Vrátnom

Diskusná téma K článku: Naháč – Hradište pod Vrátnom

Keď mi Štefan Nagy ponúkol definitívne vo februári 2016 na Skale, organizovanie Zimných výstupov v Malých Karpatoch, vysvitlo, že by som ho po prvýkrát mal organizovať na niektorý vrch napravo od cesty Trstín – Jablonica. Prezrel som si mapu a zistil som, že je tam 32 pomenovaných kopcov, na ktoré nevedie značka a nebol na ne ešte organizovaný zimný výstup. Trošku som popracoval na logistike prístupu hromadnou dopravou a vyšlo mi, že by som ich mal navštíviť počas troch túr. Na prvej, z Naháča 4. júna 2016, sa mi podujal robiť parťáka Peter z GPS partie.

Knor

Aha, takze sa tesim na buduci rocnik :-) .

Miroslav Svitek

Knor, ja to organizujem až od roku 2018 a to bude výstup na Handliarovskú skalu. Minulý víkend som tam prespal na Gočálovej búde, aby som si overil možnosť použiť ju na prespanie a skoré vyrazenie na skalu, aby som tam bol dosť zavčasu pred príchodom prvých účastníkov. Inak som navštívil všetkých 32 vrcholov, tak ako som spomínal a chystám sa so zážitkami podeliť v článkoch. Dá sa tam parádne túlať mimo akýchkoľvek značiek.

Knor

Skoda. Podla clanku som cakal cosi ine :-( .

Miroslav Svitek

Knor,Hiking slubil,ze bude spoluorganizator,tak snad spravi uputavku.Mam este v plane opisat aj dalsie tri putovania za kopcami medzi Jablonicou,Brezovou pod Bradlom,Chtelnicou a Vrbovym. Clovek zisti,ze znamy kraj vobec nepozna.

Knor

Ahoj. Nebolo by zle par dni pred vystupom dat k clanku poznamku, aby sa tema ozivila vo fore.

Miroslav Svitek

Vďaka za vysvetlenie s tou špulkou. To akože nech sa svinky pohrajú? Lebo veď kukurica sa dá nasypať aj normálnejšie. Alebo aby rachotili a zobudili uja poľovníka?

Jaro.q

Špuľka - kŕmny valec – vňadidlo pre diviaky. Vo vnútri je nasypaná kukurica.

PaliT

No fajne si sa prešiel. Pred časom som sa tu túlal na bicykli a trasy sa nám viackrát prekrížili, tušil som, že Cerová bude v rukách nejakého oligarchu, tak aspoň mám teraz jasno.
Pekný kus Karpát, mňa tam zaujali zvyšky po lesnej železnici, v tejto oblasti sa nájde mnoho zaujímavého.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum