Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohľad cez Okno

Diskusná téma K fotke: Pohľad cez Okno

Ukážka toho aký výhľad umožňuje najväčšie skalné okno v slovenských horách. Skalné rímsy a rady vrchov Špatná a Slemä vo večernom svetle sú naozaj dôstojnou kulisou tomuto výnimočnému miestu. Spomienka na minuloročné plnenie detskej túžby.

Erina

To daulagiri: Našli sme ho, ďakujeeeem. :-)

Erina

Ďakujem za info, Martin. Tade sme sa aj pustili, prišli sme k takému mini oknu, ale potom sme sa otočili, že to asi ide len niekde dolu do lesa...

Daulagiri

Ahoj Erina, ide sa k nemu tou pravou stranou kde je tá zákazová značka. Chodník pokračuje okrajom skalnej steny trochu dole kopcom. Ale aj tými ľavými chodníčkami by sa dalo, ale je to dlhšie. Tie vedú hlavne k Veľkej ľadovej priepasti čo je tiež zaujímavé miesto.

Erina

Ahoj, prosím Ťa, k oknu sa ide chodníčkom, ktorý ide pravou stranou dole do lesa z vrcholej plošiny (tam je aj tá zákazová tabuľa), alebo terasovými chodníčkami po ľavej strane od vrcholu? Boli sme tam pred 2 rokmi no nenašli sme ho, tak sa chystáme na reparát. Ďakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Sokolia skala Sranda. Ale stane sa aj takto v domácom pohorí, že sme o niečom netušili. :-) Ja som napríklad takto netušil o kamennom okne nad Motyčkami a dozvedel sa len z H …

+ 2 ďalšie príspevky