Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Buff čiapky z mikrovlákna

Diskusná téma K článku: Buff čiapky z mikrovlákna

Buffka je termín, ktorý zľudovel takmer ako termoska. Neviem, či s ideou mikrovláknovej univerzálnej šatky prišla táto španielska značka ako prvá, isté však je, že pochopila štýlový potenciál a svojimi dizajnami okrášľuje hlavy a krky outdoorákov už nejaký ten rok. Kto prevažne nosí buffku uviazanú na čiapku, ocení jednoúčelové riešenie Buff čiapok z obľúbeného mikrovláknového materiálu.

TomXX

"taka hunata vesta uz si nepamatam ako sa tomu hovorilo" - úkáčko? :)

Peter61

ad 13,47 : si nemylsite, ze to bola odvaha :
Fero dobre vedel, ze ja som zly lovec a ze teda mu tote kolbasy nezozerem ( klobasy neboli sojove)

Opossum

Ja mam po otcovi hlinikovy esus. Najlepsi na svete, za nic by som nevymenil.

Rad spominam na zimny kurz VHT, ked tu na stranke pritomny Peter Kalensky vybral ausgerechnet mna ako vzor a na mojej vybave chcel ukazat ako spravne v zime varit. I vravi: 'Fero, daj varic a esus'

Tak som mu dal svoj Lidlovy varic, ktory v zime nehorel a esus po fotrovi naplneny klobaskami. Co budem hovorit - ziaden Primus to nebol :)

Marian1045

Kukla kombinovaná je parádna vec, z vojenských vecí na turistiku používam ešte aj ušianku plyšovú, rukavice vzor 85, ale asi najviac oceňujem sveter vzor 85, podľa mňa jednoznačne najlepšia vec, akú vojaci základnej služby fasovali.

Vlado z NZ

Aj my, a bolo to super, niektori to darovali babam a tie si z toho šaty spravili:-).z tych vojenskych veci sa mi pacili este maskacove nohavice-to bol uz novy model v 1999tom, na turistiku by blioli tiez vyborne a taka hunata vesta uz si nepamatam ako sa tomu hovorilo, tusim čert -to vyzeralo ze to nosili uz v druhej svetovej, ale funkciu to plnilo.

Bikemartin

Boro, ten istý model sme fasovali aj v r. 2000 a používali presne tak isto ;-)

Boro

Počas mojej vojenskej služby (1969-71) sme fasovali tzv.kuklu kombinovanú, čo bol šál dlhý asi jeden meter a dal sa rovnako ako *Buff natiahnuť na hlavu, či použiť ako čapica a pod. V zime na stráži sme to používali tak ako Buff a vyzerali sme ako Nemci u Stalingradu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma