Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dolomity - výstup na Piz Bo? (3152 m)

Diskusná téma K článku: Dolomity - výstup na Piz Bo? (3152 m)

Začiatkom júla 2016 som bol s moravskou CK v Dolomitoch. Bývali sme v kempoch Cartinaccio Rosengarten v dedinke Pozza di Fassa a v Cortina D´Ampezzo, a tak sme sa mohli plne venovať spoznávaniu krás „bieleho“ pohoria. Celoročnej turistike je tu podriadené všetko. Každé ráno sme po raňajkách vyrážali autobusom pod niektorý kopec a maximálne po hodine jazdy sme mohli nastúpiť na túru. Lanoviek a chát je tu nespočetne, avšak počas túry človek kľudne aj celý deň kráčal sám. Náš zájazd sa delil na ferratistov a pešiakov. Šiesty deň sme sa vybrali na najvyšší kopec nášho zájazdu a po dlhom uvažovaní som zvolil lanovkový úvod túry.

Sona

Aj ja som si prave pospominala, ako sme boli dva dni za sebou na vrchole. Ferrata bola fakt zazitok, ale aj klasicke turisticke trasy v tych velkych stenach su uchvatne.

Knor

Nadhera. Pozrel som si aj Sonin clanok o vystupe Cesare Piazzetta ... mozno sa mi raz podari poprechadzat sa v Selle.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma