Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Bielučké Ľubochnianske sedlo

Diskusná téma K fotke: Bielučké Ľubochnianske sedlo

Po dlhej dobe som sa opäť vybral sám do bohom zabudnutých končín hôr. Po vystúpaní do Ľubochnianskeho sedla som sa ocitol na slniečku a po oddychu som sa naplno zahryzol do prudkého stúpania smer Tlstý diel. Lenže cca meter prašanu a ťažký batoh ma rýchlo uviedli do reality :-) Tušil som že to bude náročný deň. Na fotke je pohľad na Veľký Choč zahalený mráčikom a pred ním hrebeň Kečky - Radičiná.

Jiku2

nebyl jsem si jisty z fotky jestli jsou to sneznice nebo jen boty. klame to:) jojo, naplanoval jsem si jen cca 16km a na druhy den 13. chci je hlavne otestovat a uzit si klid v prirode

Daulagiri

Snehu bolo tak rôzne, od pol metra viac, je to vcelku hlboký prašan. Snežnice som mal ako vidieť aj na fotke, bez nich to teraz v horách nemá veľký zmysel. Ale do kopca sa aj tak šľape ťažko, lebo sa šmýka. Oravská magura bude super, tiež som nad ňou uvažoval. Tak si uži, je najlepší čas na naberanie skúseností. Ale odporúčam kratšie trasy, lebo to ide fakt pomaly.

Jiku2

a dalo se v tom metru snehu nekam dostat? mel jsi i sneznice? ja se prave ted chystam na Oravskou maguru a tam je situace podobna..
sneznice beru, ale nemam s nima zadne zkusenosti

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky