Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ostrov ľadu a ohňa

Diskusná téma K článku: Ostrov ľadu a ohňa

Článok prináša zážitky z trojtýždňovej púte na ďalekom severe, známeho pod názvom Island. Napriek krutým podmienkam naša výprava nezlyhala a zdolala tento čarovný ostrov od východu na západ. Krajina častokrát vyráža dych, rovnako ako vietor, preháňajúci sa lávovými pláňami neuverieľnou rýchlosťou.

Mata

ahoj bjorson, sory ze az teraz ale predsa:ten stan nebol nic moc, neviem co to bola za znacku ale myslim ze bol z tesca a nestal viac ako 2500:)))
cesta stala okolo 11 000 pre jedneho spiatocna, a tam sme mohli minut tak 15 tisic spolu dvaja...drahe su hlavne turisticke atrakcie typu whale watching, meso,ovocie a doprava!!! inak sa da, chleba kupis za dakych 150 sk, kempy sa pohybuju od 200 az 500 nasich na noc.v septembri uz boli mnohe pozatvárané tak sme spali zadarmo:)a plavaren je okolo 150 taka bezna. takze celkom sa da....nemaju lidl, ale za to islandký Bonús je veľmi prijemnou alternativou:)trasa je v denniku, ak si kliknes na moju stranku, ale hlavne body: od vychodnych fjordov - mestecko Seidisfjordur smerom na juh - Vik, Reykjavik, a zapadne poloostrovi - Olafsvik az zapadne fjordy - Patriksfjordur.
vrelo odporucam:)
dakujem inac za vsetky prispevky:)

Janka

Super clanok, videjko aj stranka. Dufam, ze si tiez raz uzijem islandsky vietor :)

Adushka

Pekny clanok, nadherne fotky.. Island je jednou z mojich vysnenych krajin, ale financne je na mna zatial moc narocny, tak som rada, ze som sa mohla pokochat aspon touto formou :)

Bjorson

velmi dobry clanok, stranka je uz v oblubenych a caka na precitanie.

par otazok:

  • o aky stan islo :D
  • financie? rezia na den, a celkova suma potrebna na takuto strandu
    -trasa, aspon tie najhlavne jsie miesta

dik

s pozdravom b.

Pongman

Diky ze si sa podelila o zazitky, najprv pozrel este videjko z predoslej cesty. Fotky k+

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma