Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma vikend vo velkej fatre

Diskusná téma vikend vo velkej fatre

29.-30. marca planujem dvojdnovy pobyt vo velkej fatre, nebolo by zle mat partaka ( partacku ) som z KE.

Vydra

Fakt bolo cez vikend vo VF super,v sobotu boj s hmlou a zlym pocasim, vcera sme si to dokonale vychutnali.Najvacsi zazitok bolo pre mna okrem dokonalej zimnej inverzie a perf.prirody opekanie slaniny a klobasy v piecke na salasi,vynimocny pozitok.K tomu samozrejme pivko.LIGA!:)Skoda,ze nas nebolo viac,mozno nabuduce...

Pepo_SK

Uspesne som sa dneska vecer vratil s vydrom z Velkej Fary. Sme cerveny ako parpiky od slniecka :-), kto nesiel moze lutovat.

Sobotu bolo pocasie biedne, celu cestu padal mokry sneh a od Strednej revucej nebolo preslapane ale aj co bolo sa prepadavalo. Na ploskej sa trochu zlepsilo pocasie tak sme zasli na pivecko na chatu pod borisovom. A prespali sme na salasi.

Ale nedela to bolo ine zuzo. Uz od rana nas vitalo slniecko v plnej parade, bolo pekne primrznute. Ked som to rano videl, tak som bol nadseny. Uplne bez oblacika. Len taraz sa asi osupem ako had lebo som sa teda pekne upiekol na tom slniecku. :-)

Pepo_SK

Caute,
podarilo sa mi spojit iba s "vydra" a cez mail sme sa dohodli.

ZRAZ mame o 9tej v RK na stanici a ideme autobusom o 9:40 do Liptovských Revúc. Prespime pravdepodobne v niektorom salaši.

Ak sa chce niekto pridat, tak bude vitany. Ja budem mat cerveny batoh s nasivkou hiking. Takze by som mal byt lahko viditelny :-)

Pripadne keby sme sa nevideli na zastavke tak tu je mobil 0911 591 782. Zastihnete ma na nom dnes vecer od 18tej a zajtra rano.

Tak zatial horam zdar :-)

Pepo_SK

Dobry napad.
Mozme sa teda predbezne dohodnut na stretnuti v RK. Potom ide 9:40 autobus do Lipt. Revuc. Myslim, ze skorej netreba vyrazat. Je uz dlho vidno a v pohode dojdeme okolo 14tej na niektori salas v okoli ploskej alebo sucheho. A dalsi den mozme naplanovat potom na mieste.

Do zajtra by sme sa mohli dohodnut lebo to uz je piatok. Uvidime ako sa to tu vyvynie a pripadne dnes poobede by som sa ozval na mail jozovi a vydre.

Vydra

Kedze Stefan zatial nereaguje,navrhoval by som,aby sme sa stretli vsetci v sobotu v RK o 9 hod.rano na stanici, potom taxikom niekde napr.do Lipt.Revuc.Mozme to aj zmenit,no ja mozem byt vsak najskor v RK o 8 hod.a v MT 9:15.Tesim sa na diskusiu a dohodu max.do zajtra.janko-22@seznam.cz

Pepo_SK

stefan
Ako tak pozeram sobotu by malo byt celkom fajn pocasie na turistiku a nedelu to tiez nebude zle. Zo styria by sme sa aj dali dokopy. Daj vediet trasu ktoru chces ist alebo ak nemas tak daku dohodneme.
Ja by som celkom rad prespal na salasi pod Suchym vrchom. Zatial som ho videl len ked som siel okolo tak by som ho rad vyskusal. Vyzeral dobre.

moj email: peter@rapcan.eu

Jozo

Tiez az bude pekne, tak by som sa k Vam pridal.Mozes mi poslat info, kde sa stretnete? Som z LV. jkocian@centrum.

Vydra

Mozno by som prisiel tiez,som z VT.Este to prip.potvrdim do piatku.A aku mas predstavu o tom,ktoru cast VF chces urobit,kedy a ako z KE?

Bobo7

na sneznice sa vykaslite..teda hlavne, ak mate v plane hlavny hreben, je totiz vyfukany a sneznicami tam skrabu lad len pepici so 100litrovymi gemami :)) ...po velkej noci je tam preslapane takmer vsetko, takze tie sneznice netreba trepat vsade ;) zalezi kolko toho este pripadne...

Pepo_SK

veru, musi tam byt teraz super. Velmi rad robim vo VF sneznicove tury. Tento vikend som presiel hreben Lucanskej MF a snehu bolo dost. Ako na inej planete, krasne zanezena priroda a po kolena snehu. Clovek ked sa diva potom na kopce z doliny de neni snehu ani sa mu verit nechce.

Jozue

chlapi, tu snezi kazdy den uz tak vyse tyzdna, hore to musi byt "zazitok" :-)

Bondo

v pripade priazniveho pocasia by som sa pridal. som z BB

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum