Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Stretnutie na Vapči

Diskusná téma Stretnutie na Vapči

Rasťo, JarinoM, JanaT, Ransford a ostatní, ste za termín stretnutia na Vapči predbežne 26. resp. 27.04.2008? Mali by sme sa predbežne dohodnúť na termíne a neskôr upresniť podľa počasia.

Blahola

Čo už, tak sa spoznáme na Kraľovej studni?

Funttomas

Blahola: za hodinu to asi nepreletíte na Homôľku :-). Tak nič. Aspoň na truc podupeme nad Kopcom zakázané pozemky, keď nevedia strpieť jeden chodník…

Blahola

V Trenčianskych Tepliciach zraz v sobotu o 8:00.

Rbr69

Tomas: zajtra idem s bicyklom, do Niznej, cykloturistika okolo Tatier do nedele :(

Funttomas

MatúšM a Blahola, aký máte časový plán na váš prechod Strážovskými vrchmi? My budeme vyrážať v sobotu 24. 5. z Homôľky o 9.00 h. Ak sa chce niekto stretnúť na Vápči, tak na vrchole budem okolo 10.30 h.

Rasťo nedobehneš?

Murmar

na youtube pod channelom "Murmar" su videozabery z Vapeca zo soboty, ak chcete..

Vladimir Popluhar

Aduschka - ak si sa na Portáši naučila, že si fotila v hroznej kvalite, tak s Tebou absolutne nesúhlasím. Náhodou sú tie fotky pekné, páčia sa mi - také pravé turistické, ak chceš byť za ne velmi kritizovaná - daj ich na nejaký fotoportál, tam Ti možno presne odmerajú zlatý rez a povedia že to je zlé. Ja Ti len poviem, že sa nemáš za čo hanbiť. Možno by som dve-tri vyhodil - ale inak sú fajn.

Adushka

Ahojte, konecne som hodila na web foto zo stretka na Vapci.. su v hroznej kvalite, ale na to uz kaslem, hlavne, ze aspon troska pripomenu pekne chvile, ktore tam boli :)
adushka.rajce.idnes.cz/2008-0… Po fotostretku na Portasi uz budem fotit zasadne inak :)

Jana T.

...veľmi dobrý dátum...stále sa teším z toho krásneho dňa...HORÁM ZDAR ! :)

Igor_tn

Nooo, ale takto som to este nevidel,a zistil som, ze sa po tom neda chodit, prebara sa to.

Igor_tn

Bol to dobry datum na stretnutie, lebo dnes bol vrchol cca od 800mnm v hmle a viditelnost sa zlepsila az ked sme boli v Dolnej Porube. Z vrcholu nebolo vidiet ani na ten balkon pod vrcholom.

Pepa

Nestalo a naštěstí ani tomu pánovi né,nedal nám přednost.Jenom Veronika má pár modřin,ale jinak v pořádku..Příště to výjde:-))-pojedeme vlakem :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum