Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma RAKUSKE ALPY

Diskusná téma RAKUSKE ALPY

davam do pozornosti druhy krat: KOncom jula alebo zaciatkom augusta sa chystame do rakuskych alp vlakom.Chceme tam pobehat toho co najviac (napr Hohe dock 3348m.n.m).po ladovcoch nechceme chodit bo nemame na to vystroj ani skusenosti.ak mate zaujem pripojit sa alebo odovzdat nejake cenne info piste.

Novice

No, tak my moc lowcost nebudeme :). Vzhladom na to, ze nebudeme tahat jedlo na celych 5 dni so sebou, asi zvazime tie polpenzie.

Peter61

to znamena, ze " lowcostovy pristup" = nestandartne spravanie, varenie na izbach, ziadne polpenzie etc.

Novice

Peter61:
Uz som nas zaregistroval, vcera poslali preukazy, zajtra by tu snad mali byt.
Prosim ta, co tym chces povedat, ze "aj ked sme Ostblock"?

Remy

novice:
odporucam zavolat. Ako pisal Knor, nevies situaciu na chate. Moze byt aj zavreta (v lepsom pripade otvoreny notraum). Takze vziat tel. a volaj den dva dopredu priebezne ako pojdes z chaty na chatu. Ak by si nedosiel pre pocasie a mal rezervovane, tak jednoducho zavolas ze neprides. Nic sa nedeje.
A ze by ta nechali prespat na chodbe... no oni su domaci a dobre vedia, ze ak by ta otocili(aj aj ta s najvacsou pravdepodobnostou otocia), vies v pohode a bezpeci dojst dolu do doliny...

Novice

Bude to 6 noci, vzdy na inej chate. Ja planujem napisat, zavolat, ale plany sa menia.

Knor

Zdravim,

Vzdy je slusne zavolat, porozpravat sa a ohlasit sa.

Pred tyzdnom som sa na jednu chatu ani na 7. pokus nedovolal, tak som to riskol. Okolo 11:00 som k nej vyliezol a snazil som sa ubytovat (iba 1 osoba na 1 noc), ale neuspesne. Chata bola v rekonstrukcii a kedze vacsinu miest v noclaharni zabrali robotnici, kapacita sa rapidne zmensila. Predpokladam, ze keby som hore vyliezol o 20:00 tak ma tam prespat nechaju, ale asi nie na 6 noci.

Teda, ak si nechcete dovolenku pokazit, urcite sa ohlaste.

Novice

Cafte,

pocujte, je nevyhnutne mat rezervovany noclah na horskej chate (ideme do zillertalskych alp)? Ake mate skusenosti?
Ideme tam na 6 noci, a jednoducho vselico sa moze stat, pocasie sa moze pokazit, atd. Ci je to tak jak na nasich, ze ma trebars aj na chodbe nechaju spat.

Shovky

plan bud neskori jun maximalne od 25 alebo pravdepodobnejsia alternativa od zaciatku augusta. ale bolo by super keby sme boli viaceri. skus brigadu posunut aj na august :-)))

Drachiocepci

Nazdar...Celkom zaujímavá akcia...na ako dlho by ste chceli? JA budem mať predposledný týždeň julový volno a uvažoval som nejaké Ta3 ale toto sa mi pozdáva viac...A ešte by možno išli 3 kamoši.

Miso

tak ak by to bolo v tom juli tak by som sa rad pridal,v juli budem na stazi v rakusku,a vikendy by som mal mat volne,tak mi napiste ze ci tam vtedy budete a sa mozeme dohodnut

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov