Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hrubá Zliezajňa

Diskusná téma K fotke: Hrubá Zliezajňa

Hrubá Zliezajňa (954) a Malá Zliezajňa z pasienkov nad obcou Kopec. Aj v bujnejúcej májovej zeleni je vidno skalnatý balkón, ktorý sa nám ale nepodarilo po výjazde na Zliezajňu nájsť :) Tento je dobre viditeľný z výhľadu na Vápči, keďže sú od seba neďaleko a v rovnakej výškovej hladine. Pokúsime sa objaviť v zimnom období, keď nebude les tak hustý.

Rbr69

:) este cakam na batoh (zrovna dnes) a este dlhy objektiv. Ale tamto to bola bike tura a na bike a v zime si ponecham EVFku.
Takze Canon caka na svoju prilezitost a strazi ho moj velky zurivy pes :)

Jonathan.sk

Rasťo, a kde máš nový aparát?? Čo si Canon hodil za psom??

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: za slnkom Len pomerne nedávno som sa dozvedel že v tejto lokalite rastú. Musím sem aj ja niekedy zbehnúť, vďaka za pripomenutie.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Vodopád Nemcovô Áno, v poslednej dobe sa mi podarilo navštíviť ešte ďalšie vodopády, pridám neskôr. Tento je ozaj nádherný, najviac sa mi páčilo že je to seriózny skalný prah, …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Od Kysuce Mne tá myšička na chate pod Vartou kedysi ohrýzla podsedák a fľaštičku s dezinfekčným gélom :-) Toto miesto nad Kysucou je ozaj nádherné, tiež som tu sedel.

nová téma