Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Stare Hory - vstup do bane

Igor_tn

Sorry, zmylil som sa. Porovnal som viac fotografii. Objekty su velmi podobne.

Igor_tn

Je to pri futbalovom ihrisku. Galeriu som doplnil o foto kresby nachadzajucej sa na objekte s nazvom: Stare Hory - vstup do bane - doplnok.

Funttomas

kryptajuliett, ok, veď sa nehádam. Mimochodom sú to ruiny ťažobného objektu šachty Tereza. Z vnútra vyzerajú úplne rovnako ako ruiny ťažobného objektu šachty Ludovika hiking.sk/…/starohorske_vrchy… nad Špaňou Dolinou. Foto som nedával z vnútra, ale vyzerajú úplne rovnako. Ešte aj stromy dnu rastú podobne ;-). Treba ísť pozrieť tam aj tam. Nemáš náhodou foto rázcestníka na Starých Horách alebo z Richtárovej? Zaujímalo by ma ako sa volá rázcestie červenej a žltej značky.

Kryptajuliett

Nie nie, nie je to nad spanou dolinou pri ihrisku, je to kusok za starymi horami na zltej znacke smerom na spaniu dolinu, chvilu potom co znacka odboci vpravo smerom do lesa. Vlastne neviem presne co to je, podla mapy by tam mala byt byvala bana, preto som si myslel ze je to ono. Ak niekto vie presne co to je napiste, je to zaujimavy objekt osamoteny uprostred lesa.

Smolinko

skor by som predpokladal ze je to z geocachingu ruina v doline richtarovo na polceste trosku do hory :-) mam presne rovnake foto takze suradnice aj poloha je spravna ako pozeram :-)

Funttomas

kryptajuliett: oprav si lokalitu na Starohorské vrchy a prípadne aj súradnice. Takáto ruina, ak to nie je rovno ona, je nad Špaňou Dolinou pri futbalovom ihrisku na vrchole banskej haldy nad šachtou Ludovika tu - N 48.81098° E 19.12864°.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Sokolia skala Sranda. Ale stane sa aj takto v domácom pohorí, že sme o niečom netušili. :-) Ja som napríklad takto netušil o kamennom okne nad Motyčkami a dozvedel sa len z H …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: za slnkom Len pomerne nedávno som sa dozvedel že v tejto lokalite rastú. Musím sem aj ja niekedy zbehnúť, vďaka za pripomenutie.

nová téma