Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Turistika na Vihorlat

Diskusná téma Turistika na Vihorlat

Dnes bol v Regionalnom Denniku na STV2 prispevok o moznosti-nemoznosti sa dostat na Vihorlat. Temou bol zakaz vstupu do vojenskych lesov vo Vojenskom obvode Valaskovce, zrusenie modrej turistickej znacky z Jovsy na Vihorlat a celkovo obmedzenia zo strany Vojenskych lesov vo vztahu k rekreantom, turistom a obyvatelom regiona. Repriza relacie je 9.6.2008 na STV2 o 11:20

Joffre

Samozrejme, ze to je o panskych huncutsvach, nechcu pani polovnici vidiet verejnost sa im promenadovat po "ich reviri". Dlhe roky tam chodievam a x krat ma stretla vo voj. obvode vojenska policia a nikdy mi nic nepovedali, ziadnu povolenku nepytali. Na strelnicu som sa v case strelieb nehrnul, to je jasne, ale mimo uplna pohoda. Az do minuleho roka, ked si pani z Voj. lesov a majetkov najali sukromnu SBS na strazenie, ti ta zrazu zastavuju nie vo voj. obvode ale vo voj. lesoch, pekne svinstvo - za statne peniaze to tam strazi sukromna SBS.
to boro: clanky mas pekne, ale s tym navazanim sa do VLKa si uplne trapny

Boro

Videl som to a bolo to trápne. Tá krava redaktorka vôbec to nehnala na problém, ale sa snažila to nejako vyžehliť. A tí diskutéri- no hrôza, veď ich sa to týkalo prevážne a oni boli vlažní ako čaj. Avšak jedno z toho vyplynulo,že vlastne zákaz vstupu je do teritória, kde majú zvernice a nie terčové plochy strelieb. Takže sa zasa chránia pánske chúťky a nie verejný záujem. A lesoochranárske združenie VLK mlčí ako hrob.Veď čo by sa angažovali,tam ich novinári neuvidia, tam je to pod kontrolou mocných, ktorí by ich poslali do r.... Alebo sa im možno minuli reťaze.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum