Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vodné rezervoáre

Diskusná téma K článku: Vodné rezervoáre

Leto je v plnom prúde, hoci počasie tomu niekedy nenasvedčuje. Z času na čas však aj tak udrú poriadne horúčavy a preto nesmieme počas túr zabúdať na dostatočný prístun tekutín. Jednou z možností, ako to pohodlne dosiahnuť, je vložiť si do batoha ťaví vak a popíjať z hadičky. Keďže produktov je na trhu pomerne dosť, rozhodli sme sa urobiť malé porovnanie piatich zástupcov od štyroch značiek.

Radul

Myslím že by to šlo vytlačiť na 3D tlačiarni, ak by boli aspoň približné rozmery... môžeš ma kontaktovať na mail.

Vladeno

Nechce sa mi veľmi vysoliť zasa tridsať éčka za nový... Ale asi budem musieť. Ešte skúsim bazoš. Dík, Ľubo. Uvidíme. Hodne ma to rozladilo, priznám.

Lubo

Dost pochybujem, ze najdes nahradny diel. Skus na nejakom bazari kupit starsi rezervoar len kvoli tomu dielu. Inac to vidim skor na kupu noveho.

Vladeno

Ahojte. Voľakde som doma zapotrošil ten zasúvací plastový diel na uzatváranie rezervoáru. Konkrétne Deuter Streamer trojlitrový. Ani anciáša neviem nikde vygúgliť rezervné diely. Neviete poradiť, prípadne pomôcť? Alebo náhrada za ten nešťastný diel? Vraj niečo také je na textilných vreckách vysávačov (rada manželky) :-)

PaliT

Neviete niekto poradiť, či sa dá v Bratislave alebo Žiline niekde kúpiť Camelback Unbottle?
Máte niekto skúsenosť s montážou na batoh Treksport Patagonia?

Cyro

Pouzivam "hadicku" na PET flasu, je od vyrobcu SOURCE a vola sa ConverTube.za rozumnu cenu ju kupite v HUDYsporte (v hudycku v Nitre ju maju skoro furt). V baleni dostanete aj adapter na SIGG a Nalgene flase. Je to dobra vec...

Lubo

V bratislavskej predajni som ju videl :-)

JarinoM

No,keď to takto zrátam,tak aj poldruha roka,pretože v zime na túry nechodím.A každý predsa vie,že pijem žabí sliz od Majstra N. Takže aký problém? Howg,dohovoril som. Viac nemám čo dodať.

Bacaardi

niee len ze ak ich pouzivas rok, tak to je silna kava :-). fakt ich mas rok a nie su zazltnute? zazelenane? ked si to rpedstavim ze pijem z jednej PETky rok, fujky.... :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum