Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kvačianka

Psyloo

Rasto, "zlaty stred" je asi najlepsie riesenie;-) mna sa na tych dlhych casoch najviac paci nie "rozmazana voda" ale to, ako pekne ostro vyniknu napriklad kamene alebo stromy vo vode.Dobre, skusim nejaku tu fotku z "neprirodzenou vodou" najst a sem pridam, nech aj ja mam sa za co hanbit;-)

Rbr69

jonathan: uz som dolu napisal pre psyloo: "prirodzeny, ale pri foteni vody mam rad tie plasticity, tu som cas nevedel natiahnut"
bolo vela svetla, pri dlhsich casoch by som narobil prepaly :)

Jonathan.sk

...Rasťo, priznaj sa, že ten krátky čas si tam mal omylom... :-)).Pekné...

Bulat

Nemam moc rad tie splyvave vodne fotky, ale tato sa mi celkom paci

Mato_d

A este dodam, ze v tom "tunelovom" hladaciku 400D je obcas dost tazke vsimnut si drobne rusive prvky.
A nocne fotenie je uz ozaj hardcore odhad :D
Inak pekna, harmonicka fotka, za 5b.

Rbr69

Matus: sak ja si aj obcas upratujem, ale ta sigma je tak siroka, ze niekam ani nedociahnem, ale nic to nemeni na tom, ze mas pravdu.

MatusM

Rasťo, nemyslel som retuš, ale upratovanie pred záberom.

A čo sa týka tečúcej vody, tu je tá sekunda celkom akurát, je to harmonické. Zvlášť vodopády a kaskády s nie príliš silnými pramienkami takto vyniknú. Ale zas "kompaktnému" toku potoka, alebo burácajúcim vodopádom dlhšie časy skôr uberajú na dynamike, takto to vidím ja.

Rbr69

Hono, on sa mozno drzi pravidla "nuz ked vsetci tak ja nie" ... ale ja ako amater obcas chcem vidiet plasticky prud, inokedy to mozu byt kvapocky vody v kratkom case ... a ked vsetci fotia modru oblohu tak sa pridavam k vaecsine a tiez fotim modru :)) Mas pravdu sto ludi sto chuti.
Tak posli aj Ty tu plasticku vodu s dlhymi casmi, nech Ta stale nechvalia :))))

Psyloo

Rasto, aj ja patrim k tym, ktori tu "neprirodzenu vodu" fotia na dlhe casy a s NDckom, len ze zatial len pre seba;-) Inak, v septembrii stretla som po ceste na Studenovodske vodopady jedneho fotografa, ktory hlavne foti vodu a to na velky format v CB, neviem kto to presne bol, ale podla rozhovoru pripadal mi velmi prosesjonalne (aj ked na prvy pohlad nevyzeral;-) A kedy som sa priznala k tomu, ze tiez fotim vodu na dlhe casy, tak len zamaval rukou znechuteny, ze teraz vsetci fotia "rozmazanu vodu...ze sa to ubera cudnym smerom..." No, kolko ludi, tolko chuti.

Rbr69

vsetkym Ď za zastavenie
psyloo: prirodzeny, ale pri foteni vody mam rad tie plasticity, tu som cas nevedel natiahnut :)
matus: viem, ze tam vytrca,nechcel som retusovat, zabieha do vrcholca toho ihlicnanu, zlava je to uz rezane nechcel som viac ten, strom som chcel ponechat, je to aj horizont.dorovnavane
jaa: kto si?, vzhladom na vek si nie kazdeho pamaetam :))
daulagiri: uz je uz prec

Daulagiri

Naozaj krásna, akurát jedno "už" je tam navyše :-)

Jaa

pekná fotka na tvoj vek :)

MatusM

... a jemne by som orezal ľavý okraj, nech ten kmeň ihličnana nenavodzuje dojem optického zakrivenia ;-)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky