Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Senica – Bílkove Humence – Závod

Diskusná téma K článku: Senica – Bílkove Humence – Závod

Na Záhorácku magistrálu som sa chystal dlhšiu dobu a ten správny čas nastal poslednú februárovú sobotu 2011. Predpoveď počasia bola dobrá a hoci kamarát dal prednosť budovaniu rodinného hniezdočka, nezaváhal som a vyrazil sám. Jediný problém bol prinútiť sa vstať pred piatou, ale zvládol som to.

Vladvlad

Môže byť, ale veď piesok by bol len v úseku Závod-Senica, nie?.
Záhorácka magistrála následne stúpa na kopanice a tam toho piesku veľa nie je.
Ale veď aspoň by bola zábava :)))

Sona

Ja mam v plane prejst Zahoracku magistralu na bicykli. Odporucila som to kamaratom, ktori ma nasledne varovali, ze kazdu chvilu zapadli niekde v piesku :).

Miroslav Svitek

No ja mám tiež samozrejme v pláne dokončiť červenú zo Senice do Vrboviec a navyše som si ešte vymyslel Závod - Studienka - Lalšárska Nová Ves - Tomky - Moravský Svätý Ján, čo je červená,ktorú som vynechal + modrá a kúsok neznačene, aby som sa dostal späť do Bratislavy vlakom. Človek nemusí stále len kopce zliezať, aj takáto rovina má svoje čaro.

Vladvlad

Inšpiratívny článok. Ja mám v budúcnosti plán prejsť celú tú červenú značku od Vrboviec po Závod (Poprípade začiatok už z Nového Mesta nad Váhom cez Javorinu). Samozrejme že nie pešo, ale bicyklom :)
Nad Senicou som kúsok červenej značky prešiel a páčilo sa mi tam.
Ale tento úsek, čo si opísal, asi navštívim niekedy aj pešo. Vďaka za pripomenutie :)

Mivym

čo za rodinné hniezdočko som budoval? :-)

Boro

Vidím, Miro, že sme mali takmer rovnakú myšlienku, kde zahájiť sezónu. My sme išli zo Závodu do Šaštína, ale mali sme to na dva dni.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov