Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rakytovské ranné zázraky

Diskusná téma K fotke: Rakytovské ranné zázraky

Svitol nový deň a mne padla sánka. Hustá nočná hmla sa rozplynula až hodinu po východe slnka, ktorý som tak zmeškal, ale na ľútosť nebol čas. Nízka trhajúca sa a zároveň hustnúca oblačnosť zahaľovala veľkofatranské velikány a ja som na to hľadel v nemom úžase. Hmla sa občas preliala i cezo mňa a vytvárala mnohé vidmá (jedno začínajúce je v popredí). Poriadne chladný vetrisko som si príliš nevšímal, lebo prioritou boli syčiace hory osvietené príjemným ranným svetlom. Ploská ako správna kráľovná si túto nočnú košieľku zakrývajúcu jej ladné krivky udržiavala najdlhšie. Borišov vpravo vzadu a Minčol v strede sa odhalili skôr. Jednoducho čas zázrakov.

Daulagiri

Adina to si presne vystihla, je to skutočne mocná čarodejka :-)
Laco niečo na tom bude, ja som v týchto končinách ešte nový, hehe...

UNCLE LACO

Fajnota. Ploská je za rána hamblivá Maťo, odhaľuje sa len starým známym.

Bazin

pekny opis nadhernych prezitych chvil

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky