Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zemľanka Nová Bohatá

Diskusná téma K článku: Zemľanka Nová Bohatá

Sú miesta, ktoré sú neoddeliteľne spojené s mladosťou či detstvom, a občas dostanete neodolateľnú túžbu ísť si ich obzrieť. Zväčša to končí sklamaním, pretože miesta sa zmenili, vy ste dospeli a cítite sa byť tak trochu oklamaní. Pre mňa malokarpatská samota Nová Bohatá znamená miesto absolvovaného posledného pionierskeho tábora, vyfajčil som tam pred 44 rokmi prvú a poslednú cigaretu a schytal pritom parádnu facku a začala sa tam moja 10-ročná „futbalová“ kariéra. Stále mám pred očami obrovský krb v hale a ručiace jelene na lúke pod hviezdnatou oblohou.

MatusM

To je paráda takéto túlačky a rozpomínanie! Minulé leto sme sa túlali na bicykloch okolím a učarovalo mi, treba sa nám vrátiť. Husieho stoku som sa nevedel dopiť, taká chutná vodička!

PaliT

Keď sme išli okolo, tak sme vôbec netuší, že celkom blízko je takéto miesto. Len nechápem, ako je možné nechať všetko cenné zdevastovať. Budem sa musieť prísť niekedy pozrieť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma