Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällräven Abisko Trekking Tights – legíny na turistiku

Diskusná téma K článku: Fjällräven Abisko Trekking Tights – legíny na turistiku

Na túry obvykle nosím klasické turistické nohavice, menej často legíny, v tých si skôr chodím zabehať. Minulý rok som sa dostala ku kombinácii oboch typov týchto nohavíc, technickým turistickým legínam Abisko Trekking Tights od značky Fjällräven. Nosila som ich v rôznych teplotách a v rôznych terénoch, ak vás zaujímajú skúsenosti a na čo takýto odev použiť, čítajte ďalej.

TomXX

Ja už tieto ceny radšej ani neriešim. Zrejme dobre platia za reklamu. Ja keď som robil testovačky motoriek, od istého času mi Honda nedala na test ani skrutku - asi si domyslíte prečo. U mňa je tá cena neakceptovateľná a príde mi to ako "posh" módne značky napr. Balenciaga s hnusnými teniskami za 750€. Ale zadarmo (barter) to môže byť celkom fajn. Fjallraven, nie Balenciaga.

Sona

Uvidime, kolko rokov mi vydrzia :) ja sa spolieham, ze zo desat :)

Phalike

Akože akceptujem cenovú reláciu u tejto značky, pôvod, vývoj kvalita a pod., ale tá suma za legíny mi príde ako niečo abnormálne, už len z toho titulu, ked porovnám napr. 45litrový batoh Abisko Friluft za 199 Eur s "obyčajnými" legínami za 169 Eur, tak mi príde ten objem práce resp. rozmanitosť materiálov, strihov, spojov a pod. ako niečo v čom nemôže byť rozdiel 30 Eur. Ale tak možno tomu iba nerozumiem a vôbec sa nemám čo zaoberať cenou za dámske elasťáky :)

Peter61

ad :
"Na spodnom okraji pásu je úzke pútko z čiernej látky, za ktoré sa dajú zastrčiť slnečné okuliare"...
Okuliare sú dosť krehké na to aby som ich nosil kdesi okolo pásu. Plus bederný pás z ruksaku. No neviem, ženy sú možno šikovnejšie, ale do školního rozhlasu bych to raději nedával.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma