Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Výstup na Rysy 7.8.2021

Diskusná téma Výstup na Rysy 7.8.2021

Ahojte,

chcel by som 7.8.2021 vstupit na Rysy. Pocasie zatial podla predpovedi vyzera dobre. Chcem sa spytat ak vyrazim z Nitry o 3:00 nad ranom a zacnem turu nieco pred 6:00 rano od Strbskeho plesa tak je to optimalny cas na zaciatok alebo zacat skorej? A rovno sa spytam ci niekto by sa nepridal, nakolko zatial som sam iba. Dakujem pekne za vsetky podnety :)

Peter61

Michalkosvk,
pri zostupe bude asi mokro, dávaj bacha

Michalkosvk

Ahojte, sorry že tak neskoro ale bol som mimo SVK, no na Rysy som nakoniec nešiel ako som spomínal,ale idem zajtra 14.8. (otázka do pléna či by sa niekto nepridal :) ) idem od Štrbského plesa klasický po červenej až hore okolo 5:00 začínam...takže nie nebol som minulý týždeň súčasťou tej záchrannej akcie :) som o dosť mladší aj :)

Gustoh

Michal Legutky ... preco si taky zly na neho...

Gustoh

Michalkosvk....tak napis ako si dopadol v sobotu na Rysoch..kde si zaparkoval...a tak.

Gustoh

Michalkosvk, autom na Popradske pleso sa nedostanes.
Auto si nechaj na parkovisku pri zastavke tatranskej elektricky - "Popradske pleso" ako Ti uz tu radili a odtial to mas najblizsie.Ked tam prides rano o 6.00 tak budes mat este kde zaparkovat.
Ja som minuly rok isiel na Krivan a na Troch studnickach som bol uz o 5.00 rano a to tam bolo uz asi 10 aut.

Gustoh

Michalkosvk, autom na Popradske pleso sa nedostanes.
Auto si nechaj na parkovisku pri zastavke tatranskej elektricky "Popradske pleso" ako Ti uz tu radili a odtial to mas najblizsie.Ked tam prides rano o 6.00 tak budes mat este kde zaparkovat.
Ja som minuly rok isiel na Krivan a na Troch studnickach som bol uz o 5.00 rano a to tam bolo uz asi 10 aut.

Peter61

pls daj dátum, nech Mišo nie je preplašený, že treba mačky

Michal Legutký

"Jedine fakt čo sa bojím je tlačenica že by som stál jak v rade na listky do kina....takže viem prísť autom až k popradskému plesu a zaplatiť 10e za parkovné?"
...no, po takejto otázke, by som Ti odporučil radšej niečo ľahšie na orientáciu (bez srandy), pretože to vyzerá, že nevieš celkom do čoho sa púšťaš... (v dobrom)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov