Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Výstup na Veľký Krivan

Diskusná téma Výstup na Veľký Krivan

Ahojte,boli ste niekto tuto trasu https://mapy.cz/s/pagamumojo ? Keď začnem okolo 8 rána tak sa to dá stihnúť? Boli ste niekto nedávno, medvede ako? Dakujem

Rc

ked prsi a bojis sa medvedov mas vyhodu, lebo vtedy su zvacsa zalezene a je velmi mala pravdepodobnost, zeby bol niekde pri chodniku.

Michalkosvk

no vystup uspesne za mnou ale pcoasie hroza, husta hmla/mrholenie dazd...cisty cas bol 4h 43minut hore aj dole, ale vzhladom na pocasie len trasa Sutovo-Chata pod Chlebom-Velky krivan a rovnakou trasou naspat...skoda toho sutovskeho vodopadu...hlavne cast general s cucoriedkovymi poliami bola parada ale priznam sa nebolo mi vsetko jedno v tom useku :) na niektorych miestach trasa zuzena z min. viditelnostou kde sa az pytalo aby vyskocil medved :D ale zazitok z divej prirody velky :)

Rc

je to dost narocna tura na vzdialenost aj prevysenie. ak ti spominane nebude robit problem, stihnut by si to do zapadu slnka mal. ak pojdes cez vikend a bude dobre pocasie, bude na trase pravdepodobne viac ludi a medvede vtedy moc nehrozia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov