Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Nový obchod Yak&Rysy

Po ôsmich rokoch prestane v januári 2010 kvôli demolácii budovy fungovať predajňa Yak Steam na Záhradníckej ulici v Bratislave. Nové priestory firma našla v zrekonštruovanej budove bývalej Cvernovky na Košickej 37 M v Bratislave. Keďže ide o väčšiu plochu, v jednej predajni sa spojili spoločnosti Yak Steam a popradský Sport Rysy.

Sťahujeme sa! Od 15.2.2017 sme na novej adrese Za kasárňou 1, Bratislava. Bližšie info čoskoro.

Nová predajňa je raz tak veľká ako "starý" Yaksteam. Na plochu 500 m štvorcových sa okrem doterajších zmestili viaceré nové značky: ruksaky a spacáky Deuter, ruksaky Osprey, stany a karimatky VauDe, topánky od Meindl a Hanwag, Merrell a Salomon. Nájdete tu aj snežnice Tubbs, lezecký materiál od Petzl, spodné prádlo Devold a Icebreaker, a severské oblečenie Devold a Klättermussen. Na svoje si prídu aj priaznivci skialpinizmu a backcountry lyžovania, ktorí si môžu vybrať výstroj od značiek K2, Salomon, Fischer, Marker, Tecnica, Scarpa a Garmont, taktiež oblečenie Kjus, Halti a Salomon.

Rozloha predajne umožnila vystaviť tovar všetkých menovaných značiek a dať mu dostatok životného priestoru. V rámci poschodovej časti predajne má svoje miesto aj stála expozícia postavených stanov.

Zákaznícka súťaž

Zákazníci s nákupom nad 100 eur budú zaradení do zlosovania o zaujímavé ceny: Zájazd s CK Livingstone do Himalájí v hodnote 2000 eur, dvojdňovú lyžiarsku túru v sprievode horského vodcu do oblasti Rysov vo Vysokých Tatrách v hodnote 800 eur a poukaz na nákup v predajni Yak&Rysy v hodnote 300 eur. Akcia trvá do 31.1.2010.

Otváracie hodiny: 10:00 - 19:00 V sobotu: 9:00 - 13:00.

Webstránka predajne sa nachádza tu.

Kompletný zoznam ponúkaných značiek

Oblečenie Marmot, Warmpeace, Tilak, Pinguin,

Lyžiarske oblečenie Halti, Kjus, Bergans, Dale of Norway, Klättermusen

Obuv La sportiva, Meindl, Hanwag, Salomon, Merrell, Teva

Batohy Tatonka, Deuter, Osprey

Stany a spacáky Marmot, Pinguin, Tatonka, VauDe

Spodná bielizeň X-bionic, Devold, Icebreaker, Brynje, Teko

Horolezecký materiál Black Diamond, Petzl, Cassin, Beal, Camp, Singing Rock, MSR

Lyžiarske vybavenie K2, Salomon, Marker, Fritschi, Dynafit, Scarpa, Garmont, Tecnica, Nordica, Kohla, Komperdell, Tubbs, Giro

Fotogaléria k článku

Najnovšie