Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Najväčšia outdoor predajňa na Slovensku

Známy slovenský polárnik Peter Valušiak otvoril v novom bratislavskom obchodnom parku Korzo svoju ďalšiu predajňu. Táto je svojou predajnou plochou 1700 metrov štvorcových najväčšou svojho druhu na Slovensku, so širokým výberom vybavenia pre všetky druhy outdoorových aktivít.

Iba pred niekoľkými mesiacmi sa otvorili dvere prvej predajne s názvom Outdoor Guide v košickom obchodnom centre Aupark. Nasledovalo premenovanie pôvodnej predajne Trekland v bratislavskom Auparku. A v piatok 10. februára 2012 uzrela svetlo sveta tretia prevádzka s rovnomenným názvom v nedávno postavenom obchodnom centre Korzo. Nachádza sa na výpadovke z Bratislavy, na Ivanskej ceste oproti nákupnej zóne Avion a Ikea, na Pestovateľskej ulici, č.13.

Hneď po vstupe do obchodného priestoru človeka upúta jeho rozloha, ktorá nemá na Slovensku obdoby. Postačí však krátka doba na rozhliadnutie sa, aby ste si všimli komplexnosť vybavenia pre širokú paletu outdoorových aktivít. Svoje si tu nájdu tak rekreační turisti, ako aj extrémisti, ktorí sa chystajú prekonávať ľudské limity.

Zaujímavosťou tejto predajne je aj tzv. shop in shop systém, pri ktorom sú produkty od jednej firmy koncentrované v jednej časti predajne. V prípade Outdoor Guidu sú to hlavne kanadská značka Arc'teryx, známa svojimi produktmi na najvyššej technologickej úrovni. Ďalšou z ponúkaných senzácií je na Slovensku zatiaľ menej známa švédska značka Haglöfs. Šírku spektra spestruje aj vyhľadávaná švajčiarska firma Mammut. No a výber zavŕši široký výber kolekcie nemeckého výrobcu Jack Wolfskin, ktorý je momentálne najpredávanejšou značkou v strednej Európe. Pre poľovníkov a lesníkov je pripravená kolekcia od firmy Bergans ako aj veľký výber nožov, ďalekohľadov a svietidiel. A pre aktívnych športovcov je určite zaujímavým aj kompresné termoprádlo Skins.

Veľkým lákadlom pre rodičov je výber výbavy aj pre ich ratolesti, ako aj možnosť využiť detský kútik, v ktorom si môžu deti bezpečne vyskúšať lezenie na umelej stene. Ďalšou výhodou je rozšírená ponuka služieb, medzi inými aj možnosť vybrať si zo služieb horských vodcov a sprievodcov, vyskúšať ako chutí freeride a heliski ako aj množstvo iných outdoorových a adrenalínových aktivít.

Otvorenie predajne sprevádzajú otváracie zľavy -29% a viac na celý sortiment, ktoré budú trvať (ako už výška zľavy naznačuje) až do 29.2.2012.

Kontakt

web: www.outdoorguide.sk
Tel: +421-915-491431

Otváracie hodiny

Po-Pia 10.00 – 20.00
So-Ne: 9.00 – 20.00

Zoznam ponúkaných značiek

Oblečenie:
Mammut, Jack Wolfskin, Haglöfs, Arc´teryx, Craft, Bergans

Obuv:
Garmont, Scarpa, Mammut, Haglöfs, Jack Wolfskin, Asolo, Five fingers, La Sportiva, Keen, Lowa,Gar, Kefas, Teva, Lizard, Five Ten

Ponožky:
Bridgedale, Teko, X-Socks, Sherpa X

Batohy:
Mammut, Haglöfs, Arc´teryx, Bergans, Osprey, Treksport, Jack Wolfskin, ABS, Lowe Alpine, Dynastar, Dynafit, Ortovox

Stany a spacáky:
Mammut, Jack Wolfskin, Haglöfs, Treksport, Ferrino, MSR, Hell Sport, Bergans

Termoprádlo:
Craft, Skins, X Bionic, Devold, Haglöfs, Arc´teryx, Sensor, Trek sport, Jack Wolfskin, Mammut

Lezecké vybavenie:
Kong, Petzl, Ocun , Tendon

Starostlivosť:
Toko, Mc Nett, Jack Wolfskin, Bio čistiace a ošetrovacie prostriedky

Doplnky:
Kompass, LifeVenture, LifeSystems Komperdell, Light My Fire, Munkees, Nalgene, Sigg, Suunto, Pomoca, Coll-tex, Providus+, Sidas, Silva Platypus, Seal Line, Contigo, Therm a Rest

Nože, ďalekohľady a svietidlá:
Böker Plus, Cold Steel, Mikov, Benchmade, Leatherman, Litexpress, Maglite, Magnum, Steiner, Shadow, Puma Tec, Opinel, Victorinox, Petzl

Fotogaléria k článku

Najnovšie