Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Súťaž o expedíciu na Severný pól

OUTDOOR GUIDE vám prináša najväčšiu outdoorovú súťaž na Slovensku. Od 10.5.2012 sa môžete zapojiť do súťaže o Expedíciu na Severný pól s Petrom Valušiakom v hodnote viac než 33 000 EUR, alebo o množstvo atraktívnych cien pre aktívny život. Stačí len prísť do našich predajní OUTDOOR GUIDE a nazbierať 8 kupónov v celkovej hodnote 200 EUR.

Účastníkom súťaže sa môže stať každý, kto nakúpi prostredníctvom e-shopu alebo priamo v kamennej predajni tovar v celkovej hodnote 200 EUR. Celková suma sa môže skladať aj z čiastkových nákupov v minimálnej hodnote 25 EUR. Pre vstup do súťaže musí súťažiaci vyplniť súťažný formulár a nazbierať 8 x 25 EUR kupóny, ktoré si nalepí na súťažnú kartičku. Po dosiahnutí celkovej sumy vloží vyplnenú súťažnú kartičku so svojimi identifikačnými údajmi do zlosovacieho koša, ktorý je umiestnený v každej predajni OUTDOOR GUIDE.

Naše predajne nájdete: v Bratislave v OC KORZO, Pestovateľská ul., oproti Ikea; alebo v AUPARKu Bratislava a Košice.

Zlosovanie výhercov prebehne po skončení súťaže. Presný dátum zlosovania bude uverejnený na www.outdoorguide.sk. Zlosovanie výhier bude verejné. Uskutoční sa priamo v predajni OUTDOOR GUIDE, v OC Korzo v Bratislave. Výhercovia budú v prípade svojej neúčasti na zlosovaní informovaní o výhre elektronicky, prostredníctvom e-mailu.

Všetky bližšie informácie k súťaži sa dozviete na našej www.outdoorguide.sk alebo priamo v našich predajniach, kde vám radi odpovieme na všetky vaše otázky.

Súťaž trvá do 30.9.2012.

Teší sa na Vás OUTDOOR GUIDE Team a Peter Valušiak.

Fotogaléria k článku

Najnovšie