Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR adidas Terrex Advanced Jacket

Zima na horách so svojimi meteorologickými zbraňami ako sú mrazivé počasie, neprestajné sneženie, bičovanie dažďa, ľad a sneh nepozná zľutovanie. V týchto podmienkach je pre horolezcov akéhokoľvek typu maximálne spoľahlivé vybavenie nutnosťou. S  bundou Terrex Advanced Jacket a jej novým GORE-TEX® Pro 3L laminátom a zdokonalenou ochranou tváre môžete teraz čeliť akémukoľvek počasiu bez obáv.

Terrex Advanced Jacket je najnepoddajnejšia, najpevnejšia a najtechnickejšia alpská bunda akú len môže adidas ponúknuť. Horskí sprievodcovia a horolezci si vyžiadali náležitú ochranu tváre, na čo im tím terrex™ vývojárov odpovedal vo forme špeciálnej masky na tvár a nos. Oblieka sa spolu s ochrannými okuliarmi a kapucňou, takže ani najmenší kúsok pokožky neostane odhalený. Merino vlna na vnútornej strane zaisťuje teplo a pohodlie.

Zdokonalená kontrola ochladzovania je garantovaná osvedčenou Gore ochranou pred nepriaznivým počasím vďaka novej GORE-TEX® 3L Pro technológii, ktorá je odolnejšia a citeľne priedušnejšia než doposiaľ dostupné lamináty. Vďaka atletickému, automaticky tvarovanému FORMOTION™ strihu bunda vždy perfektne padne bez vydúvania sa na bokoch alebo vyhrňovania sa na chrbte. Optimálne sadnutie podporujú aj vodeodolné Vislon zipsy, ktoré zabraňujú nežiaducej deformácii bundy. Prispôsobiteľná, s prilbou kompatibilná kapucňa, dva postranné vrecká – ktoré slúžia aj ako ventilácia – plus reflexné prúžky na kapucni a rukávoch uzatvárajú príslušenstvo Terrex Advanced Jacket: alpskej bundy s dokonalou ochranou v každom počasí, bez kompromisov.

Podrobnosti:
Nová 3L GORE-TEX® Pro membránová technológia (odolnejšia s o 28% vyššou priedušnosťou oproti predchádzajúcim produktom)
Priedušná maska na tvár lemovaná merino vlnou
FORMOTION™ strih pre voľnosť pohybu
Prispôsobiteľná, s prilbou kompatibilná kapucňa
2 vetracie postranné vrecká
Tri reflexné prúžky na rukávoch a kapucni
Vodeodolné VISLON® zipsy
Hmotnosť (M): 445 g
Farba: black (čierna)

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotogaléria k článku

Najnovšie