Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Do lesa aj mestskej džungle

Možnosť nabitia mobilu či prípravy voňavého espressa aj na vrcholkoch hôr, baterka na dynamo a vreckový zvukový systém pre večerné posedenia pri ohni – produkty spoločnosti eco4you sú praktické i štýlové. A najmä priateľské k prírode.

Eco4you ponúka širokú škálu výrobkov pre turistov, cestovateľov či milovníkov inovácií. Na svoje si pritom prídu dospelí aj deti.

Na túre vždy pripravení

So solárnou nabíjačkou SolarStrap máte zdroj energie vždy poruke. Využijete ho počas slnečných dní, kedy ho stačí upevniť na batoh alebo konštrukciu bicykla, ale aj ako záložný zdroj nabitý zo siete v prípade daždivého počasia.

Váži len 65 gramov, je ohybný a odolný voči oderu či striekajúcej vode. Pripevňuje sa jednoducho suchým zipsom či karabínou. Batéria s kapacitou 1500 mAh nabíja mobilné telefóny, Mp3 prehrávače, čelovky a iné zariadenia. Základné konektory sú súčasťou balenia.

V piatich rôznych farbách sa tak SolarStrap ľahko stane užitočným pomocníkom na horách a súčasťou vášho imidžu v meste.

Espresso aj bez kávovaru

„Milujem dobrú kávu, a tak si bez nej neviem predstaviť jediný deň,“ hovorí Jozef Magát, spolumajiteľ spoločnosti eco4you a nadšený propagátor ekologických hračiek. „Ručný kávovar Handpresso som si preto pribalil aj na výstupy do Himalájí,“ smeje sa.

Príprava voňavého nápoja s plnou chuťou a jemnou penou je jednoduchá v akýchkoľvek podmienkach. Potrebujete len horúcu vodu (stačí prinesená v termoske) a kávu – mletú alebo vo forme kapsúl. Netreba žiadnu elektrickú energiu, len silu vašich rúk, ktoré kávovar zopár pohybmi napumpujú až na potrebný tlak 16 barov.

Ozajstní fajnšmekri si na svoje Handpresso môžu zaobstarať aj štýlové cestovné púzdro so šálkami či dózu, ktorá uchová vašu obľúbenú kávu vždy čerstvú.

Hudba kdekoľvek

Ak nosíte obľúbené skladby v mobile všade so sebou, vďaka zvukovému systému Rugus Rugged si ich môžete vychutnať kdekoľvek a kedykoľvek aj so svojimi priateľmi. Je bezdrôtový, nabíjateľný slnečnou energiou a váži dokonca menej než pollitrová fľaša tatranského čaju.

Spojenie s telefónom alebo iným audioprehrávačom umožňuje systém Bluetooth, prípadne USB kábel. Ten poslúži aj na nabíjanie samotného prístroja či vášho mobilného telefónu. Vďaka vysoko účinnému mono-kryštalickému solárnemu modulu sa Rukus plne nabije za niekoľko hodín a vydrží až osem hodín prehrávania.

Vďaka nárazu vzdornému púzdru a odolnosti voči striekajúcej vode, potvrdenej certifikáciou IPX4, je skvelým spoločníkom pre outdoorový život.

Svieti, hrá aj pivo otvorí

Radi si na túre okrem štebotu vtákov vypočujete napríklad predpoveď počasia, no rádio len zbytočne zaťaží váš batoh? Nie, nemusí - ak je multifunkčné ako Scorpion, ktoré nepotrebuje batérie, a funguje ako digitálny AM/FM prijímač, LED baterka, USB nabíjačka či záložný zdroj energie.

Zariadenie sa nabíja dynamom alebo solárnym panelom. Povrch je pogumovaný, vodeodolný (IPX4 certifikát), so závesnou karabínou a okrem digitálnych hodín obsahuje aj otvárač na fľaše.

Spoločnosť eco4you, s. r. o., sa orientuje na predaj ekologických produktov, ktoré využívajú obnoviteľné zdroje, s dôrazom na vysokú kvalitu a cenovú dostupnosť.

Radi vás obslúžime v našom kamennom obchode na Pluhovej 49 v Bratislave, v e-shope www.eco4you.sk alebo vám poradíme prostredníctvom info@eco4you.sk.

Fotogaléria k článku

Najnovšie