Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Nová predajňa Adam Sport v Ružomberku

Predávame tovar, kde hodnota produktu a renomé výrobcu je overené viacročnými testami, reálnymi skúsenosťami používania produktov a materiálov v extrémnych podmienkach, náročnému používaniu profesionálnymi športovcami a odborníkmi, či už v oblasti skialpinizmu, horolezectva alebo vysokohorskej turistiky, kde hodnota tovaru je priamoúmerná s dlhodobým vývojom a testovaním použitých materiálov.

Obchody
adamsport.eu$ret

Ako sme začínali?

Adam Sport sme založili ako malý športový obchod v roku 2008 s predstavou každodennej činnosti - práce v oblasti, ktorá je nám blízka a medzi ľuďmi s aktívnym vzťahom k športu a k horám. Svojim blízkym vzťahom k horám, všestrannou športovou činnosťou a pracovným nasadením sa snažíme priniesť zákazníkovi cenovo dostupný, zároveň kvalitný športový tovar a outdoorovú výstroj v meste Ružomberok - v lokalite rozvíjajúceho sa cestovného a turistického ruchu na Liptove.

Ružomberok a príroda navôkol nemá len tak ľahko konkurenciu v iných mestách. Blízkosť Chočských vrchov, Malej a Veľkej Fatry a Nízkych Tatier z neho robí atraktívne miesto na turistiku, outdoorové aktivity, oddych a relax. Nadšenci športu sa však potrebujú kvalitne vystrojiť, a preto potrebujú rovnako kvalitný obchod. Riešenie ponúka novootvorená presťahovaná prevádzka Adam Sport, ktorá sídli vo väčších priestoroch na ulici Karola Salvu 9.

Či už svojou polohou alebo priestormi sme chceli priblížiť potreby športových a turistických nadšencov, ale aj amatérskych športovcov k finančným možnostiam v duchu hesla: "Kvalitný tovar za prijateľné ceny" v sortimente od outdoorového oblečenia, turistickej obuvi až po kvalitnú certifikovanú horolezeckú a skialpinistickú výstroj.

Ako pracujeme?

Zakladáme si na osobnom prístupe k našim zákazníkom a ich skutočným potrebám. Pre nás je na prvom mieste zákazník a jeho aktuálna športová potreba podľa druhu športu, športovej úrovne a materiálových požiadaviek. V našom "priestormi" menšom outdoorovom obchode má každý zákazník vytvorený osobný vzťah s predávajúcim na základe viacnásobne overenej dôvere, taktiež na základe odborných, praktických skúseností a poradenstva pri každom nákupe.

Spolu budeme hľadať najlepšie riešenie pre Vás, aby sme Vám poradili čo najlepšie pri hľadaní prostriedkov k dosiahnutiu Vašich cieľov. Aktívne športujeme a predávaný tovar si sami častokrát otestujeme osobne alebo sprostredkovane cez spriaznených profesionálnych záchranárov, športovcov a odborníkov. Poskytneme Vám odborné poradenstvo, praktické rady a tipy.

Čo predávame?

Predávame tovar, kde hodnota produktu a renomé výrobcu je overené viacročnými testami, reálnymi skúsenosťami používania produktov a materiálov v extrémnych podmienkach, náročnému používaniu profesionálnymi športovcami a odborníkmi, či už v oblasti skialpinizmu, horolezectva alebo vysokohorskej turistiky, kde hodnota tovaru je priamoúmerná s dlhodobým vývojom a testovaním použitých materiálov. Nepredávame tovar, ale napĺňame potreby našich zákazníkov v segmente outdoorovej výstroje, turistickej obuvi, turistických a kempingových potrieb.

Našim cieľom je Vaša dlhodobá spokojnosť a vysoká úžitková hodnota zakúpeného produktu v ponuke Outdoor špeciálky Adam Sport, aj prostredníctvom online ponuky outdoorového e-shopu www.adamsport.eu so všetkými svojimi aktuálnymi zľavami, akciami a cenovým zvýhodnením pre svojich zákazníkov.

Pre názornú ukážku a obrazovú predstavivosť sa budeme snažiť v rámci našich časových a ľudských možností priniesť overené rady, testy výrobkov a odporúčania od našich zákazníkov, alebo prostredníctvom Youtube kanálu Adam Sport poskytnúť videorecenzie na outdoor produkty z ponuky Adam Sport Ružomberok.

Viac overených recenzií produktov nájdete aj priamo u jednotlivých produktov od našich zákazníkov, alebo na Youtube kanáli Adam Sport.

Prečo nakupovať práve v Adam Sport-e Ružomberok?

Poskytuje najširšiu ponuku v regióne Liptova a to svojou špecializovanou outdoorovou ponukou športového vybavenia, turistického oblečenia, turistickej obuvi, športových potrieb a výstroje na skialpinizmus, horolezectvo, turistiku, kemping a running.

1. ADAM SPORT je výhodnejší. Vďaka cenovej úrovni podľa cenového porovnávača heureka.skoutdoor e-shopwww.adamsport.eu pri 95 % produktoch patrí k najvýhodnejším na trhu.

2. ADAM SPORT podporuje slovenskú kvalitu. Preferujeme, okrem renomovaných značiek, najmä slovenských výrobcov outdorového oblečenia, napr.: Zajo, BeneSport, Sportcool, Northfinder, Termovel a iné.

3. ADAM SPORT Vám ponúka viac a zároveň výhodnejšie. Príďte sa osobne presvedčiť do predajne ADAM SPORT na ulici Karola Salvu 9 v Ružomberku. Náš široký výber na webe zodpovedá skutočnosti na predajni.

4. Nakupujte, alebo prezrite si našu ponuku v pohodlí domova cez náš e-shop www.adamsport.eu, pričom až 90 % produktov na e-shope máme skladom k okamžitej expedícii pri doprave nad 50,- € zdarma.

5. Obslúži Vás pri maximálnej ochote odborne zdatný mladý tím ľudí, ktorí aktívne športujú a svojimi praktickými radami pomôžu pri výbere Vami hľadaných produktov a služieb.

6. Garancia najnižšej ceny. Garancia najnižšej ceny pre našich verných zákazníkov.

7. Pre kluby horolezcov, speleológov, horolezecké, turistické a športové kluby, firemných zákazníkov a držiteľov kariet ADAM SPORT, IAMES, HUDY, ALPENVEREIN, KST poskytujeme množstevnú zľavu a zároveň pre kluby ponúkame vernostný program, kedy Vám odpočítame až do -30 % z ceny tovaru podľa individuálnej dohody.

Kde ADAM SPORT nájdete?

Samozrejmosťou je veľmi dobrá dopravná poloha a prístupnosť našej predajne, nakoľko sa mesto Ružomberok nachádza na križovatke hlavných dopravných ťahov Bratislava - Žilina - Košice, ako aj Bratislava - Banská Bystrica - Košice, s možnosťou ľahkej dostupnosti a parkovania pred samotnou predajňou Adam Sport na ulici Karola Salvu 10, v Ružomberku.

Otváracia doba: pondelok – piatok 9:00 – 17:30; sobota 9:00 – 12:00, alebo podľa záujmu a individuálnych požiadaviek zákazníkov.

Odmeňujeme a znižujeme ceny pre našich stálych zákazníkov

Získajte trvalú vernostnú zľavu na ďalšie Vaše nákupy v e-shope www.adamsport.eu a staňte sa náš Verný zákazník. Pomôžte na základe Vašich osobných recenzií vzájomne si vypomôcť s výberom tovaru ďalším zákazníkom vypracovaním Vašej osobnej skúsenosti a recenzie na zakúpený produkt a získajte trvalú vernostnú zľavu k ďalším akciovým cenám.

Platí aj na zvýhodnené akciové ponuky, na celý súčet Vašej objednávky. Zľava Vám bude trvalo poskytnutá automaticky zaradením do kategórie: Verného zákazníka e-shopu www.adamsport.eu pri Vašich ďalších nákupoch.

1. Po zakúpení tovaru v outdoor e-shope www.adamsport.eu a následne Vašej osobnej skúsenosti napíšte osobnú recenziu pri hodnotení produktu v sekcii: Recenzie pri Vami zakúpenom produkte napr. adamsport.eu/noz-gerber-bear-grylls-ultimate a získate následne trvalú 3 % vernostnú zľavu pre Vaše ďalšie nákupy.

Naše služby pre Vás?

Aj Vy hľadáte na príležitostné použitie vhodné riešenie? Naša prevádzka má k dispozícii požičovňu športovej a outdoorovej výstroje a vybavenia (napr. ferratové sety, mačky, cepíny, detské sedačky,... ako aj ďalší servis – napr. montáž skialpinistických viazaní). Našu požičovňu nájdete priamo na predajni Adam Sport Ružomberok, viac info. nájdete na tomto odkaze.

Máte nadbytočnú outdoorovú výstroj alebo výstroj na skialp, ktorú chcete predať alebo kúpiť vo výhodnejšej cene? Bazár športovej a outdoorovej výstroje je tu pre Vás. Máte nadbytočnú výstroj, chcete predať alebo kúpiť, či hľadáte vo výhodnejšej cene tovar na turistiku, horolezectvo alebo skialpinizmus? Využite špecializovanú sekciu Inzercia bazár športovej a outdoorovej výstroje, kde si zadarmo vložíte Váš inzerát na predaj alebo kúpu používanej, či málo použitej výstroje a vybavenia.

Neviete si poradiť s výberom užitočného darčeka pre !Vášho športového nadšenca"? Pomôžeme Vám s výberom darčekovej poukážky so zľavou na výber tovaru podľa vlastného výberu v hodnotách 20, 50, 75, 100 a 150 €.

Garancia najnižšej ceny

Ak nájdete nižšiu cenu u konkurenčného predajcu, radi Vám ponúkneme aktuálne nižšiu cenu, ak patríte k našim verným zákazníkom. Pre porovnanie konkurenčnej ponuky nám pošlite odkaz e-mailom s Vašim dopytom, alebo pri realizácií Vašej objednávky vložte odkaz s linkom do poznámky.

Ako kontaktovať Adam Sport?

Nájdete aj na Facebooku, kde sa môžete dozvedieť o všetkých našich aktuálnych ponukách, akciách a súťažiach, alebo zdieľajte s nami Vaše zážitky.

Najnovšie