Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Slackcruiser – obuv pre slackline

Na prvý pohľad by adidas Slack Cruiser mohla byť štandardnou skaterskou topánkou, alebo nasledujúcou generáciou slávnej Boat Shoe. Pri pohľade zblízka však na tejto topánke vidno jeden podstatný rozdiel: neprekonateľný grip vďaka gumenej podrážke STEALTH. Vďaka tejto jedinečnej zmesi a modernej koncepcii podrážky, spájajúcej maximálne úrovne stability a flexibility, ponúka Slack Cruiser optimálny grip a precítenie na slackline.

Načo sú špecializované topánky na slackline? Kto ich potrebuje? Obuv Slack Cruiser je určená pre tých, ktorí chcú využívať výhody technológie STEALTH pri chodení po slackline. Táto jedinečná gumená zmes od spoločnosti Five Ten je celosvetovo známa vďaka svojim mimoriadnym hodnotám trenia. Slack Cruiser vďaka technológii STEALTH v podrážke s nízkym profilom a maximálnou dotykovou plochou, poskytuje obuvi Slack Cruiser neprekonateľný grip. S vývojármi spolupracoval aj slacklinista Lukas Irmler: „Na Slackcruiseri s podrážkou STEALTH je skvelý grip, ktorý predstavuje výhodu nielen na slackline, ale žiadnym problémom nie je ani výstup na highline.“

Okrem gripu hľadal Lukas Irmler dobrú bočnú stabilitu, trvácnosť a agilitu. Špička obuvi Slack Cruiser je veľmi flexibilná a jemná, zatiaľ čo stredná časť chodidla zostáva stabilná. Vaše nohy majú navyše takmer priamy a prirodzený kontakt so zemou. Keďže táto obuv potrebujú zvládnuť časté skoky a kontakt s lanom, sú vyrobené z pevného plátna a zosilnené s TPU. Pri predvádzaní trikov sú špičky vystavené silným ranám a preto sú vyrobené z nezničiteľného TPU. Presné odrazy a pristátia umožňuje rez podošvy po celej dĺžke. Slackcruiser nie je len odolnou a precíznou topánkou ponúkajúcou neprekonateľný grip, ale disponuje tiež  atraktívnym dizajnom, ktorý dokonale zapadá do kolekcie adidas Everyday Outdoor.

Podrobnosti:

Zvršok: TPU veľmi odolný proti opotrebovaniu (päta a špička)
Zvršok: plátno
Technológia pro-moderator (TPU) zaručuje stabilitu strednej časti chodidla
Podrážka: guma STEALTH
Absorbčná vrstva EVA
Štruktúra jazyka Mono-Tongue

Veľkosti: 5,5 – 12,5; 13,5; 14,5
Farby: lead/solar blue/black, solar blue/solar lime/chalk, black/solar slime/black, dark chili/solar zest/black

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Viac informácií nájdete na: www.adidas.com/com/outdoor/, facebook.com/adidasoutdoor a news.adidas.com.

Najnovšie