Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

popis
popis Zatvoriť

PR MORIS design bojuje proti plagiátom

Zásadný krok proti plagiátom svojich výrobkov urobila spoločnosť MORIS design s.r.o., ktorá je výhradným dovozcom multifunkčných kliešťov (multi-toolov) značiek LEATHERMAN a čelových lámp LED LENSER do ČR a SR. Všetci jej odberatelia sú certifikovaní, odobraný tovar pochádza priamo od výhradného dovozcu do ČR a SR. Zákazníci si ich môžu ľahko overiť na webových stránkach spoločnosti: www.leatherman.cz a www.ledlenser.cz

Každé balenie značiek multifunkčných klieští LEATHERMAN a čeloviek LED LENSER obsahuje „samolepku originality“ s unikátnym desaťmiestnym kódom a návod na registráciu, vďaka ktorému je možné výrobok zaregistrovať na weboch: www.leatherman.cz a www.ledlenser.cz v sekcii registrácia. Po zaregistrovaní zákazníci mailom dostanú záručný list s informáciami o zakúpenom produkte a jeho záruke. Cieľom spoločnosti MORIS design je, aby jej zákazníci mali 100% istotu, že nakupujú originál a nejde o plagiát, alebo nelegálny dovoz.

Firma MORIS design si je veľmi dobre vedomá vysokej kvality produktov, které dováža, keďže na výrobky značky LEATHERMAN je výrobcom poskytnutá záruka 25 rokov a na výrobky značky LED LENSER záruka 5 rokov, čo samo o sebe hovorí za všetko.

Najnovšie