Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Široká ponuka stanov HUSKY
Široká ponuka stanov HUSKY Zatvoriť

PR Výstava stanov 2016 úspešná

V dňoch od 23. – 26. júna sa na letisku v Listovej (neďaleko Ružomberka) diali veľké veci. Na ploche letiska rozložil svoje stany a kempingové vybavenie outdoorový obchod ADAMŠPORT. V priebehu dvoch dní vyrástlo na letiskovej ploche okolo 120 typov stanov od renomovaných značiek – Husky, Coleman, Trimm, Spokey, Hannah, Vango, High Peak, MSR, Wild Country a ďalších.

Okrem stanov sa tu dal nájsť a otestovať kempingový materiál, ktorý tvorili spacáky značiek Rock Empire, Hannah, Husky, Trimm, Coleman, Ferrino; karimatky od firmy Thermarest, Spokey, Loap; variče od Colemanu; matrace; čelovky z dielne Petzlu, Led Lenseru, Mammutu, Fenixu; dehydratovaná strava,… V ponuke boli aj detské nosiče značky Corazon Panda a Neverland Koala, multifunkčné šatky od značky Buff a tiež aj drobné doplnky pre potreby kempujúcich (lyžičky, vidličky, ešusy, kempingový riad,…).

Skvelú atmosféru dotvárala kvalitne vypeckovaná muzika priamo z pristaveného kamiónu zo spoločnosti king light&sound. Usporiadatelia nezabudli ani na najmenších a pre malé detičky boli pripravené ukážky zásahu hasičov (z Likavky) a policajtov (zboru verejnej a justičnej správy RK), maľovanie na tvár, detský kútik a pre odvážnejších aj mobilná lezecká stena.

Na svoje si prišli aj milovníci karavanov a terénnych vozidiel, ktoré mali na letisku tiež svoje čestné miesto. Ani nadšenci tandemových zoskokov a vyhliadkových letov, ktoré organizovala firma Skycompact, nezostali ukrátení. Pre hladné krky bol v plnej pohotovosti pripravený letiskový bufet, kde sa dalo objednať chladené pivo, kofola, ale aj rôzne jedlá či nanuky na schladenie sa v horúcom počasí.

Počas celej výstavy boli pripravení poradiť s nákupom ľudia z predajne Adamšport, ktorí sa snažili zákazníkom priblížiť všetky technické parametre o stanoch, ostatnom vybavení a na požiadanie tiež prakticky kupujúcemu ukázali, že zložiť alebo rozložiť stan im nerobí žiaden problém. Ľudia, ktorým sa počas výstavy nezapáčil žiaden vystavený kus, dostali od Adamsportu poukážku na 5€ zľavu pri nákupe v kamennej predajni, nachádzajúcej sa v meste Ružomberok.

Počas 2. ročníka výstavy stanov a kempingového vybavenia sa veľmi dobre predávali hlavne veľké rodinné stany značky Coleman a Husky, za nimi nasledovali stany pre 4 osoby tiež od firmy Coleman a Husky. Z karimatiek sa výborne predávali samonafukovacie karimatky značky loap storm a Thermarest. Zo spacákov boli najpredávanejšie Rock empiry, Hannahy, Colemany,… Z menších doplnkov zákazníci vo veľkom nakupovali piknikové deky značky spokey.

Počasie v priebehu výstavy zohralo veľkú úlohu. Počas prvých troch dní bolo pomerne stabilné slnečné, no zato extrémne horúce počasie, ktoré mohlo ovplyvniť rozhodnutie prísť na výstavu dosť veľkej skupiny ľudí. Počas víkendu sa prihnalo aj zopár väčších búrok. Netrvali však dlho a po ich prechode sa znova ukázalo slniečko.

Z celkového pohľadu išlo o vydarenú akciu spojenú s veľkým množstvom sprievodného programu. Treba podotknúť, že na Slovensku je Adamšport jediný outdoorový obchod, ktorý organizuje výstavy tohto typu. Zákazník tak má možnosť v reálnych podmienkach vyskúšať stany, spacáky, karimatky, variče a v prípade potreby poradí a pomôže odborný personál.

Touto cestou sa chceme povedať jedno veľké ĎAKUJEM všetkým tým, čo sa na tejto akcii pričinili svojou podporou. A to menovite dodávateľom stanov, karimatiek, spacákov, šatiek, kempingového vybavenia,… značiek Loap, Trimm, Husky, Coleman, High peak, Wild Country, Spokey, Camp, Terra Nova, Hannah, MSR, Thermarest, Rock empire, Buff,… Ďalej majiteľom karavanov, terénnych vozidiel, ľudom, ktorí sa podieľali na atrakciách, policajtom, hasičom, personálu bufetu, majiteľovi letiska Lisková, firme Skycompact (za organizáciu tandemových zoskokov a vyhliadkových letov – a v neposlednom rade aj personálu Adamšportu a všetkým brigádnikom.

TEŠÍME SA NA VÁS AJ V BUDÚCOM ROKU !!!

Fotogaléria k článku

Najnovšie