Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Jar v prírode? - Oblečte si softshellovú bundu!

Dajte zbohom zime, odhoďte ťažké bundy a pripravte sa na jar! Aj keď i táto sezóna má pre každého outdooristu svoje úskalia v podobe nevyspytateľného počasia , jarných dažďov a studeného vetra, garantujeme vám, že aj tak si to môžete v prírode výborne užiť. Ako ? No predsa v softshellovej bunde!

Kvalita zrodená na severe

Je nutné podotknúť, že ​celá značka Kilpi​ je priamo stvorená do premenlivých podmienok. Už samotný názov Kilpi (z fínštiny “štít”) zaručuje, že toto oblečenie vás pred nepriazňou počasia ochráni. Všetky bundy, vesty alebo outdoorové nohavice sú vyšperkované modernými technológiami a materiálmi, no napriek tomu je ich konštrukcia ľahká a nijako neobmedzuje pohyb. To všetko vďaka precíznemu prevedeniu a kvalite, ktorá Vám pri akejkoľvek túre zaistí pohodlie a tiež ochranu.

Najobľúbenejšie pánske bundy

Páni myslia skôr prakticky. A to platí aj pri výbere bundy. Aby sme Vám výber uľahčili, vytypovali sme pre vás dve - tie úplne najobľúbenejšie.

Softshellka Kilpi Joshua​ je vyrobená z netkaného materiálu a je veľmi ľahká. Materiál je strečový do všetkých 4 strán, vďaka čomu je extrémne prispôsobivý a odolný. Má tvarovaný strih pre neobmedzený pohyb a zároveň vás upokojí svojou priliehavosťou. Bunda disponuje ochranou brady, dvomi veľkými vreckami na zips, vreckom na hrudi a kontrastnými zipsami, čo oceníte pri športe vo večerných hodinách. Spodný lem, kapucňa aj manžeta sú ľahko nastaviteľné.

Softshellová bunda Kilpi Elio​ je druhým populárnym modelom. Využiť ju môžete pri všetkých aktivitách. Je vyrobená z odolného a strečového materiálu. Bunda disponuje dvomi hlavnými vreckami na zipsy, ľahko prístupným vreckom na hrudi, ochranou brady proti odieraniu a odnímateľnou kapucňou. Spodný lem aj kapucňa sú tiež ľahko nastaviteľné. V​ eshopu BestSports.sk​ si môžete vybrať hneď z niekoľkých farebných variantov.

Softshellka Kilpi Joshua a Kilpi Elio
Softshellka Kilpi Joshua a Kilpi Elio

Dámy, tieto dve sú pre vás

Aj keď softshellové bundy sú pomerne praktickou záležitosťou, dizajnéri oblečenia Kilpi veľmi dobre vedia, že outdoorové oblečenie nemusí byť len nudné a jednofarebné. Dámskym bundám preto vdýchli okrem funkčnosti aj decentný štýl.

Softshellka Kilpi Elia​ právom patrí na vrchol obľúbenosti. S touto dámskou bundou sa môžete tešiť na pohodlie a komfort pri akejkoľvek športovej aktivite. Je vyrobená z odolného strečového materiálu. Bunda disponuje dvomi hlavnými vreckami na zipsy, ľahko prístupným vreckom na hrudi, ochranou brady. Spodný lem aj kapucňa sú ľahko nastaviteľné. A vybrať si môžete dokonca z 8 farebných modelov.

Dámsku ​softshellovú bundu Kilpi Paula​ si obľúbite pre vysokú elastickosť. Bunda disponuje ochranou brady, dvomi veľkými vreckami na zips, praktickým vreckom na hrudi. Kapucňa a spodný lem sú ľahko nastaviteľné. K dostaniu je v dvoch atraktívnych farbách - neutrálnej modrej a elegantnej čiernej - koniec koncov, prečo by ste nemohla vyzerať dobre aj v prírode?  

Softshellka Kilpi Elia a Kilpi Paula
Softshellka Kilpi Elia a Kilpi Paula

A čo dalej?

Je nutné spomenúť, že značka Kilpi má vo svojom repertoári omnoho viac ako len softshellové bundy. Pochváliť sa môže aj originálnymi mikinami (fleecovými aj voľnočasovými), tričkami a outdoorovými nohavicami. Ak ste poctivým milovníkom outdooru, pár kúskov od Kilpi by Vám rozhodne nemalo chýbať. Tie najlepšie vždy nájdete za parádnu cenu na slovenskom eshope ​www.BestSports.sk​.

Najnovšie