Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Foto: Bridgedale
Foto: Bridgedale Zatvoriť

PR Bridgedale Trekker – tradičná pohodlná ponožka

Ponožky Trekker tento rok oslávia už svoje 23. narodeniny, čo dokazuje, že tento obľúbený outdoorový produkt naozaj obstál v teste času. Trekker je vyrobený technológiou WoolFusion® a rýchlo sa stal bestsellerom v ponuke britskej značky Brigdedale. Momentálne sa vyrába v pánskom, dámskom či detskom variante v rôznych farebných variáciách.

Trekker bol prvý raz predstavený outdoorovej verejnosti v roku 1994. Pri výrobe sa používa technológia WoolFusion®, ktorá spája vlnu (Enduro Wool) a technické vlákna (polyamid, polypropylén), vďaka čomu výsledný materiál poskytuje vyvážené izolačné vlastnosti, odvod vlhkosti od pokožky a dlhú životnosť. Trekker sa v súčasnosti predáva vo viac ako 40 krajinách sveta a pomohol tisíckam outdoorových nadšencov pri ich aktivitách v horách.

Určenie

Model Trekker je určený na náročné celoročné nosenie outdoorovým nadšencom, ktorí trávia v horách pravidelne veľa času. Vhodné pre treking, lezenie aj expedície. Unikátna konštrukcia ponožiek zabezpečuje nohám sucho, teplo, komfort a extrémnu životnosť.

Bridgedale Trekker – pánsky variant
Bridgedale Trekker – pánsky variant

Zloženie

44 % – vlna Enduro Wool
38 % – nylon (polyamide)
17 % – Endurofil™ (polypropylene)
1 % – LYCRA® (elastane)

Výroba v Európe

Výroba prebieha v našej vlastnej fabrike v Newtownards pri Belfaste v Severnom Írsku. Značka Bridgedale čerpá z bohatej tradície, v tejto fabrike sa totiž plietli armádne ponožky už za čias prvej svetovej vojny. Mnohí zamestnanci tu pracujú viac ako štyridsať rokov, takže by sa dalo povedať, že svoje ponožky dobre poznáme.

Najnovšie