Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Foto © Robert Herbst
Foto © Robert Herbst Zatvoriť

PR SÚŤAŽ o tri dovolenky v Dolnom Rakúsku

Ďakujeme, že ste sa zúčastnili našej súťaže o dovolenku v Dolnom Rakúsku. Tu sú výsledky: Rakúsky Grand Canyon vyhráva pani Jitka Parobeková z Bratislavy, Dunajskú cyklistiku vo Wachau pani Mária Bilická z Bratislavy a Zubačkou Salamander na hory sa povezie pán Ivan Horník z Krupiny.

Ötschergräben: Rakúsky Grand Canyon vyhráva pani Jitka Parobeková z Bratislavy

2 noci s polpenziou | túra so sprievodcom

Už po stáročia sa cez vápenatý masív vrchu Ötscher predierajú malé potôčiky a riečky, ktoré sformovali hlboké tiesňavy, bizarné skalnaté úkazy a dychberúce vodopády. V skratke: je to jedna z najkrajších a najvzrušujúcejších turistických trás krajiny. Preskúmajte tzv. „Rakúsky Grand Canyon“ a nechajte sa nadchnúť kúskom prírody, ktorý bol v roku 2011 rakúskymi turistickými obcami zvolený za najkrajšiu turistickú trasu Rakúska.

Dunajskú cyklistiku vo Wachau vyhrávna pani Mária Bilická z Bratislavy

4 noci | 1 zapožičanie bicykla na 3 dni | 1 plavba loďou

Dolnorakúsky dunajský región s očarujúcou wachauskou krajinou svetového kultúrneho dedičstva je už dávno považovaný za skutočný dovolenkový klenot, ako aj obľúbené miesto stretávania cyklistov a pôžitkárov z celého sveta. Na mnohých trasách s najrozmanitejšími stupňami náročnosti možno túto prekrásnu krajinu spoznávať tým najautentickejším spôsobom. Kombinácia cyklistiky, plavby loďou a kulinárskych zažitkov. Cestou navštívite mestečka ako Krems, Spitz či kláštor Melk. Denná trasa na bicykli je priemerne 40-50 kilometrov.

Zubačkou Salamander na hory sa povezie pán Ivan Horník z Krupiny

Puchberg: 2 noci s pôžitkárskou penziou | turistický ruksak s občerstvením | wellness | biosauna | tepidárium

Kto si rád dlho pospí, o toho bude v hoteli Schneeberghof dobre postarané: Tu vám raňajky radi naservírujú až do postele. K tejto dovolenke však patrí aj pohyb: Súčasťou ponuky je ruksak s občerstvením, turistická mapa zdarma a obojsmerná jazda zubačkou Salamander. Po biosaune a tepidáriu sa v panoramatickej oddychovej miestnosti môžete kochať pohľadom na nádherný Schneeberg.

Prajeme príjemný pobyt.

Dolné Rakúsko

Najnovšie