Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Foto © Robert Herbst
Foto © Robert Herbst Zatvoriť

PR SÚŤAŽ o tri dovolenky v Dolnom Rakúsku

Ďakujeme, že ste sa zúčastnili našej súťaže o dovolenku v Dolnom Rakúsku. Tu sú výsledky: Rakúsky Grand Canyon vyhráva pani Jitka Parobeková z Bratislavy, Dunajskú cyklistiku vo Wachau pani Mária Bilická z Bratislavy a Zubačkou Salamander na hory sa povezie pán Ivan Horník z Krupiny.

Ötschergräben: Rakúsky Grand Canyon vyhráva pani Jitka Parobeková z Bratislavy

2 noci s polpenziou | túra so sprievodcom

Už po stáročia sa cez vápenatý masív vrchu Ötscher predierajú malé potôčiky a riečky, ktoré sformovali hlboké tiesňavy, bizarné skalnaté úkazy a dychberúce vodopády. V skratke: je to jedna z najkrajších a najvzrušujúcejších turistických trás krajiny. Preskúmajte tzv. „Rakúsky Grand Canyon“ a nechajte sa nadchnúť kúskom prírody, ktorý bol v roku 2011 rakúskymi turistickými obcami zvolený za najkrajšiu turistickú trasu Rakúska.

Dunajskú cyklistiku vo Wachau vyhrávna pani Mária Bilická z Bratislavy

4 noci | 1 zapožičanie bicykla na 3 dni | 1 plavba loďou

Dolnorakúsky dunajský región s očarujúcou wachauskou krajinou svetového kultúrneho dedičstva je už dávno považovaný za skutočný dovolenkový klenot, ako aj obľúbené miesto stretávania cyklistov a pôžitkárov z celého sveta. Na mnohých trasách s najrozmanitejšími stupňami náročnosti možno túto prekrásnu krajinu spoznávať tým najautentickejším spôsobom. Kombinácia cyklistiky, plavby loďou a kulinárskych zažitkov. Cestou navštívite mestečka ako Krems, Spitz či kláštor Melk. Denná trasa na bicykli je priemerne 40-50 kilometrov.

Zubačkou Salamander na hory sa povezie pán Ivan Horník z Krupiny

Puchberg: 2 noci s pôžitkárskou penziou | turistický ruksak s občerstvením | wellness | biosauna | tepidárium

Kto si rád dlho pospí, o toho bude v hoteli Schneeberghof dobre postarané: Tu vám raňajky radi naservírujú až do postele. K tejto dovolenke však patrí aj pohyb: Súčasťou ponuky je ruksak s občerstvením, turistická mapa zdarma a obojsmerná jazda zubačkou Salamander. Po biosaune a tepidáriu sa v panoramatickej oddychovej miestnosti môžete kochať pohľadom na nádherný Schneeberg.

Prajeme príjemný pobyt.

Dolné Rakúsko

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš