Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR V Adamsporte opäť bombastické Black Friday zľavy

Piatok 13-teho je za dverami, no my sa nezľakneme. My si v piatok 13-teho spravíme šťastný deň, ale to nie je všetko, pokračujeme šťastným víkendom 14. - 15. 10. 2017. Ak máš rád hory, v zime či v lete, pridaj sa k nám! Aj tento rok ušetríš viac ako 20% s Adamsportom počas bláznivej Black Friday akcie.

V Adamsporte zbožňujeme šport a outdoorové aktivity, no zbožňujeme a vážime si aj vás, našich zákazníkov a priaznivcov. Neustále sa snažíme zlepšovať a prinášať to najlepšie pre vaše zážitky a dobrodružstvá spojené s lezením, skialpinizmom, turistikou či ďalšími športovými aktivitami (aj) v horách.

Preto sme si aj tento rok pripravili pre všetkých našich športových nadšencov, fanúšikov adrenalínu a aktívnych ľudí jedinečnú akciu Black Friday.

Adamsport ti doplatí za tvoj nákup!

Počas trvania Black Friday si v Adamsporte jeden krát v roku nakúpiš najvýhodnejšie!

Chceme sa Ti aj takouto formou poďakovať, za vernosť a priazeň, ktorú si nám prejavil počas predchádzajúcich nákupov. Akcia je platná pre našich priaznivcov, ktorí nám zachovávajú svoju pozornosť.

Táto akcia platí len pre odberateľov noviniek. Chceme, aby si bol vždy informovaný/á o našich aktuálnych novinkách, poradenstve, video-recenziách, najnovších eventoch ako aj o výnimočnej akcii Black Friday.

Neodolateľné zľavy od 20% štartujú v piatok 13. 10. a končia v nedeľu 15. 10. 2017. Akcia je platná na celý sortiment Adamsport-u, aj na zľavnené produkty. Viac zistíš na našom e-shope.

Ponuka je limitovaná skladovými zásobami, preto neváhaj ani chvíľu.

Poteš seba alebo svojich milovaných a ušetri! S Black Friday sa môžeš pripraviť bez stresov a napätia na Vianoce. Buď pripravený/á a vyber si už teraz ten pravý darček pre blízkych za nedolateľné ceny.

Na zimné mesiace sa vždy zíde kvalitná, nepremokavá obuv. Vyber si u nás tú pravú obuv s fantastickými zľavami:

Dragontail

S čelovkou si posvietiš na cestu, stačí si len vybrať, tejto ponuke neodoláš:

Black Diamond Spot

Prichystaj sa na zimu, so správnou výstrojou za perfektné ceny môžeš vyraziť: Camp Ice Master

Celá rodinka poďme sa na hory, odnesieme aj tých najmenších, s týmito nosičmi, to nie je problém. A cena, je bezkonkurenčná, presvedč sa:

Deuter Kid Comfort

Pre skialpinistov máme parádne pásy za parádne ceny:

Skialpové pásy Gecko

Ďakujeme za Tvoju priazeň!

Najnovšie