Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Wertich Vojtech - Aviou Amerikou - Salar-de-Uyuni-Bolivie
Wertich Vojtech - Aviou Amerikou - Salar-de-Uyuni-Bolivie Zatvoriť

Pozvánka Cestou necestou 2017

Pridajte sa ku komunite nadšencov cestovania a príďte sa inšpirovať príbehmi cestovateľov a dobrodruhov z najrôznejších končín sveta. Od 18. 10. - 28. 11. sa bude v jedenástich slovenských mestách cestovať, v priebehu piatich týždňov odznie 100 cestovateľských prezentácií.

Ako to vyzerá, keď sa deväť ľudí zavrie do jednej Ávie a križuje s ňou Južnú Ameriku? Ako sa bicykluje v Pakistane? Aký je život dobrovoľníka v pralese na Sumatre? Divákov čaká aj netradičná svadobná cesta na Sibír, ženy-cestovateľky porozprávajú, ako sa im cestuje v Iráne, Bangladéši či na sólo ceste naprieč Južnou Amerikou. Na svoje si prídu aj tí, ktorí majú záujem o prednášky digitálnych nomádov, ktorým sa podarilo skĺbiť cestovanie s prácou a plnením pracovných termínov. Orientálny horúci Omán vystrieda studený Island, ďaleké Tichomorie zase turistika u susedov v Poľsku.

Okrem cestovateľských zážitkov program prinesie aj praktické rady, ako sa zdravo stravovať na cestách, ako sa čo najúspornejšie zbaliť, či ako po absolvovaní cesty o nej napísať článok do časopisov.

Súčasťou bratislavského cyklu prednášok bude aj film Živá rieka o nespútanej sile vody rieky Belá, jednej z posledných divokých riek strednej Európy alebo vystúpenie tanečníkov z indonézskeho veľvyslanectva. Cez prestávku si záujemcovia môžu zacvičiť acroyogu.

Kompletný program sa nachdáza na: cestounecestou.sk alebo na Facebooku.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotogaléria k článku

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš