Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Wertich Vojtech - Aviou Amerikou - Salar-de-Uyuni-Bolivie
Wertich Vojtech - Aviou Amerikou - Salar-de-Uyuni-Bolivie Zatvoriť

Pozvánka Cestou necestou 2017

Pridajte sa ku komunite nadšencov cestovania a príďte sa inšpirovať príbehmi cestovateľov a dobrodruhov z najrôznejších končín sveta. Od 18. 10. - 28. 11. sa bude v jedenástich slovenských mestách cestovať, v priebehu piatich týždňov odznie 100 cestovateľských prezentácií.

Ako to vyzerá, keď sa deväť ľudí zavrie do jednej Ávie a križuje s ňou Južnú Ameriku? Ako sa bicykluje v Pakistane? Aký je život dobrovoľníka v pralese na Sumatre? Divákov čaká aj netradičná svadobná cesta na Sibír, ženy-cestovateľky porozprávajú, ako sa im cestuje v Iráne, Bangladéši či na sólo ceste naprieč Južnou Amerikou. Na svoje si prídu aj tí, ktorí majú záujem o prednášky digitálnych nomádov, ktorým sa podarilo skĺbiť cestovanie s prácou a plnením pracovných termínov. Orientálny horúci Omán vystrieda studený Island, ďaleké Tichomorie zase turistika u susedov v Poľsku.

Okrem cestovateľských zážitkov program prinesie aj praktické rady, ako sa zdravo stravovať na cestách, ako sa čo najúspornejšie zbaliť, či ako po absolvovaní cesty o nej napísať článok do časopisov.

Súčasťou bratislavského cyklu prednášok bude aj film Živá rieka o nespútanej sile vody rieky Belá, jednej z posledných divokých riek strednej Európy alebo vystúpenie tanečníkov z indonézskeho veľvyslanectva. Cez prestávku si záujemcovia môžu zacvičiť acroyogu.

Kompletný program sa nachdáza na: cestounecestou.sk alebo na Facebooku.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotogaléria k článku

Najnovšie