Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Foto: Alpenverein
Foto: Alpenverein Zatvoriť

PR Členstvo v ALPENVEREIN na rok 2018

Nenechávajte prihlásenie do Alpenvereinu na poslednú chvíľu a využite už teraz našu on-line prihlášku. Staňte sa členom Alpenverein Edelweiss. Členstvo Vám prináša mnoho výhod – osvedčené poistenie nielen do hôr, ale pre všetky vaše voľnočasové aktivity, s mimoriadnym plnením. Vrátane krytia nákladov záchranných a pátracích akcií na horách na Slovensku a v cudzine. Zľavy na viac ako 1700 chatách v celom alpskom regióne.

Pretože sme pripojení priamo do databázy Alpenverein, obdržíte členskú kartu bez zbytočného zdržovania, okamžite po uhradení členských príspevkov. Okrem spoľahlivého vybavenia členských formalít vám poskytneme aj poradenskú pomoc pri riešení poistných udalostí.

Ihneď po prijatí vašej platby vám náš administračný systém odošle PDF s dočasným členským preukazom, ktorý je platný 20 dní od vašej registrácie v Alpenverein. Nemusíte tak čakať, až vám príde originálny člensky preukaz, a môžete s vytlačeným dočasným preukazom vyraziť priamo za vašimi aktivitami. Tento dočasný preukaz platí ako pre zľavy na chatách tak aj pre preukázanie poistenia.

Vybavte si členstvo pohodlne
online prihláška do Alpenverein

Členská karta Alpenverein pre rok 2018
Členská karta Alpenverein pre rok 2018

Novinky

1) Novinky 2018 v poistení Alpenverein Weltweit Service (AWS)

Medzi dve najväčšie novinky v poistení AWS patria:

  • zmena 24-h služby pre hlásenie transportov a pobytov v nemocnici. Novým partnerom je Europ Assistance, tel .: +43/1/253 3798, e-mail: aws@alpenverein.at
  • poistná ochrana sa nevzťahuje na úrazy počas ciest s plánovaným výstupom na hory s vyššou nadmorskou výškou ako 6000 m a na cestách do Arktídy, Antarktídy (destinácie za severným a južným polárnym kruhom) a do Grónska.

Všetky zmeny nájdete v nových Všeobecných podmienkach.
 Zjednodušený zoznam pojisných súm nájdete TU.

2) Máme nové kontaktné miesta (predajne Trekland) v Bratislave (2x) a Žiline pre získanie členstva. Adresy nájdete TU. Členskú kartu vám vytlačia na počkanie.

Výška členského príspevku

manipulačné a poštové poplatky sú zahrnuté v cene:

SKUPINA A: 61 EUR


  • dospelý človek vo vekovej skupine 26-64 rokov

SKUPINA B: 47 EUR

- zvýhodnené členstvo pre: partnerov členov rovnakej sekcie zo skupiny A (partneri musia mať rovnaké miesto trvalého pobytu), seniorov od 65 rokov, juniorov od 19-27 rokov

SKUPINA C: 25,00 EUR

- deti/mládež do 18 rokov, telesne postihnutý min.50% (Je nutné doložiť dokladom!)

RODINNÝ PRÍSPEVOK: 108 EUR

(nezaopatrené deti do 18 resp. 27 rokov v rámci rodiny zadarmo)

Ďalšie výhody členstva

Na chatách Alpenverein

  • minimálna zľava 10 EUR na noc oproti nečlenom

  • Prednostné prijatie (pridelenie miest na spanie pred nečlenmi).
  • Exkluzívnu možnosť objednania miest na spanie vopred.
  • Exkluzívny nárok na zľavnené jedlo a pitie pre horolezcov a vodu na prípravu čaju
.
  • Možnosť použitia samoobslužných priestorov, tzv. Winterraumov.

To isté platí i na chatách Nemeckého alpského zväzu DAV, Švajčiarskeho alpského klubu SAC, Lichtenštajnského alpského zväzu LAV, talianskeho alpského klubu CAI, Francúzskeho alpského klubu CAF, Alpského zväzu Južných Tyrol AVS, Španielskeho horolezeckého zväzu FEM, Slovinského horolezeckého združenia PZS a Gréckeho alpského klubu CAH.

30% Zľava na mapy Alpenverein

Najnovšie