Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

LOGO TRESET
LOGO TRESET Zatvoriť

PR Príď na aktívny outdoorový festival Treset

Miluješ hory, vodu, skaly, ... a chceš to všetko zažiť naraz? Si zvedavý na najnovšie vychytávky svetovýh outdoorových značiek? Zober kamošov, zaži dobrodružstvo a večer sa zabav pri dobrej hudbe. To všetko a oveľa viac zažiješ na festivale Treset.

Kto sme

Sme spoločnosť a skupina ľudí, ktorá celým srdcom pracuje a žije pre outdoorové a špotové aktivity.

Preto sme sa rozhodli pripraviť tento projekt a chceme čo najviac ľudí vytiahnuť z mesta, z ich každodenného stereotypu. S našou spoločnosťou Trekland a jej partnermi sa môžete počas týchto dní aktívne outdoorovo, športovo a zábavne zresetovať. Práve z tejto kombinácie vzniká festival Treset.

Čo je Treset

Treset je aktívny outdoorový festival, jedinečný svojho druhu nielen u nás, ale aj v Európe. Na jednom mieste zoskupuje aktivity vykonávané v prírode. Či už je to turistika, behanie, lezenie, cvičenie, yoga alebo rafting, všetky tieto aktivity si môže účastník vyskúšať na vlastnej koži, v ich reálnom prostredí.

Príď na Treset a vyber si z outdoorových aktivít, ktoré vyvrcholia bonusovou súťažou "Ninja outdoor game". Prines so sebou kopec dobrej nálady, ktorá k tomu neodmysliteľne patrí a zabávaj sa s priateľmi do neskorej noci. Súčasťou sú workshopy, prezentácie svetových značiek, kempovanie v prírode pod holým nebom, koncert hudobnej skupiny, kopec skvelých ľudí a zážitkov... O doplnenie energie sa postarajú tradičné liptovské a slovenské jedlá. Na svoje si príde každý, sme otvorení všetkým vekovým kategóriám.

8. - 10. júna 2018 smerujeme všetci na Liptov, kde to zažijeme spolu!

Lístky sú už v predaji. Chceš si vybrať medzi prvými a chceš mať zaručené, že budeš mať vo vrecku tvoje obľúbené športové aktivity? Klikaj na náš web www.treset.sk a vyberaj, čo chceš zažiť. Počet lístkov je limitovaný, tak buď rýchly.

Najnovšie