Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Kúpou topánok to nekončí

Kamenný obchod VEREDA Sport v Považskej Bystrici sa sortimentu turistickej obuvi venuje už desať rokov a môže sa pochváliť najširšou ponukou turistických a bežeckých topánok v trenčianskom regióne. Navyše na obuv poskytuje kompletný servis vrátane dodatočnej úpravy veľkosti a pracovníci vám ochotne pomôžu s výberom tej správnej topánky, nielen slovne, ale napríklad aj skenovaním chodidla.

Výber obuvi

Vereda Sport ponúka široký sortiment obuvi do prírody, jednak turistickej, ale aj bežeckej. Zákazník si môže vybrať z viac ako 500 párov topánok a z päťdesiatky modelových rád, podľa toho, akú náročnosť pohybu a terén preferuje. V ponuke sú aj veľkosti 46 a 47. A s akými značkami sa tu stretnete? Napríklad Salewa, Lowa, Asolo, Planika, Nord Blanc, Northland, Trimm a mnohé ďalšie.

Poradenstvo

Správnemu výberu obuvi treba venovať dostatok času. Topánka musí už v predajni dobre sadnúť na nohu, nesmie tlačiť ani omínať. Podľa Petra Fapša z VEREDA Sportu sa u nich v predajni štandardne skúšajú topánky trištvrte hodiny až hodinu a pol. Zákazníkovi je možné naskenovať chodidlo, čím sa dajú zistiť informácie o výške klenby a urobiť vložku do topánky na mieru. Napriek tomu že VEREDA sport je v prvom rade zameraná na kamenný predaj s vlastnou predajňou, v súčasnosti nájdete ich ponuku v eshope DOTsport.sk. Tu napríklad ponúkajú pri obuvi dopravu zdarma. Ďalej pri väčšine modelov aj výmenu veľkostí, ak "nesedia“, a dopravu tiež zdarma a bez starostí vlastným kuriérom.

Obuvnícky stroj

S každou topánkou zákazník dostane aj následný servis. Vo Vereda Sporte disponujú obuvníckym strojom, ktorý vám pomôže v prípade, ak zistíte, že vám topánka niekde nesedí. Pomocou stroja je možné ju ďalej upraviť a to po celý čas životnosti topánok a zdarma. Rovnako, ak sa v prípade nosenia stane, že vám padne klenba nohy, je možné topánku o niečo natiahnuť do dĺžky alebo do šírky. Celý proces trvá jeden - dva dni a výsledkom môže byť topánka väčšia o štvrť až pol čísla.

Čo ešte nájdete vo Vereda Sporte

Obuv
Salewa, Lowa, Planika, Asolo, Dynafit, ON

Oblečenie
Progress, Kilpi, Salewa, Northfinder, Nordblanc

Vybavenie (turistické, horolezecké a kempingové)
Osprey, Salewa, Husky, Coleman, Petzl, Singing Rock, Ferrino, Nalgene, Esbit, Primus, Corazon

A ako sa naskladňuje nový tovar?

Kontaktné údaje

Adresa
VEREDA sport
Rozkvet 2012
017 01 Považská Bystrica

Otváracie hodiny
Po - Pia: 9,00 - 12,00 a 13,00 - 17,00
So: 9,30 - 12,00

Telefón
0907 892 032
042/43 61 464

Web
http://www.VEREDAsport.sk

Fotogaléria k článku

Najnovšie