Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Expedicna kamera 2019
Expedicna kamera 2019 Zatvoriť

Pozvánka 10. ročník Expedičnej kamery

OZ Cestou necestou pozýva na Expedičnú kamera 2019, už desiaty ročník filmového festivalu pre cestovateľov, športovcov aj dobrodruhov. Medzinárodný filmový festival Expedičná kamera je svojím rozsahom najväčšou cestovateľskou a outdoorovou akciou v Česku a na Slovensku. Už od roku 2009 prináša divákom tie najlepšie cestovateľské a dobrodružné filmy sezóny z celého sveta aj z domácej produkcie.

V tohtoročnom programe nájdete 6 filmov, ocenených napríklad na Kendal Mountain Festivale, Vancouver International Mountain Film Festivale, ale aj čerstvé novinky z domácej produkcie.

Môžete sa tešiť na expedíciu do vnútra peruánskej džungle vo filme Matsés, mrazivý príbeh horolezca zraneného tesne pod vrcholom vysnenej hory Tupendeo v pohorí Kašmír, novozélandské adrenalínové putovanie Waiau-Toa Odyssey na horských bicykloch a packraftoch, medailónik hendikepovanej lezkyne z Nového Anglicka v snímke Stumped, závod naprieč Spojenými štátmi v podaní dvoch húževnatých cyklistiek vo filmu Divided a Kroky na hrane alebo bežeckú výpravu slovenských ultrabežcov po stopách neľútostnej židovskej histórie.

OZ Cestou necestou organizuje Expedičnú kameru 27. februára v Stredisku kultúry Nové Mesto na Vajnorskej v Bratislave. 7. marca sa premietanie presúva do Pezinka a v Modre sa bude konať 15. marca.

Termíny premietaní v ostatných slovenských aj českých mestách si môžete pozrieť tu.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie