Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Adventure Menu – skvelé jedlo do prírody, ktoré sa samo ohreje

Počas výletov a výprav (a nielen počas nich) sme často nútení uchýliť sa k jednoduchšiemu riešeniu stravovania. Na plnohodnotné varenie skrátka nie je čas ani priestor. Civilizácia je v nedohľadne. Nezostáva nič iné než sa zasýtiť chlebom s paštétou, v lepšom prípade instantnou polievkou. Prečo by sme si ale výnimočné a krásne okamihy nemali užiť naplno? Prečo sa odbiť polotovarmi, keď aj bez ohňa a elektriky sa môžete skvele najesť teplého domáceho jedla? Ochutnajte Adventure Menu!

Trvanlivosť až tri roky

Jedlo Adventure Menu je plnohodnotným ručne vareným jedlom vyrobeným v Českej republike. Vďaka špeciálnej patentovanej technológii je toto jedlo pripravené úplne bez konzervačných látok a chemických prísad. Napriek tomu zaručuje až trojročnú trvanlivosť. Úplne bez konzervačných látok a iných chemikálií.

Sterilizované jedlo si uchováva svoju prirodzenú chuť, vôňu a vzhľad spoločne s nutričnými hodnotami a extrémnou trvanlivosťou. Jedlo je v takzvanom tekutom stave, nie je dehydrované, nie je instantné, je pripravené na okamžitú konzumáciu. Stačí ho ohriať.

Bezplameňový samoohrev

To je možné hneď niekoľkými spôsobmi: v kotlíku v horúcej vode, v ešuse nad ohňom či akýmkoľvek varičom. Unikátna je však možnosť tzv. samoohrevu, keď vrecko s jedlom vložíte do špeciálneho ohrievacieho vaku, takzvaného zipper-bagu, pridáte samo-ohrevnú kapsulu a vodu. Jednorazová samo-ohrevná kapsula funguje na princípe exotermickej reakcie nehaseného vápna s vodou. Tá vytvorí teplotu až 100 ° C a horúca para ohreje jedlo aj v náročných podmienkach za 12 minút. Teplé jedlo tak môžete mať kedykoľvek a kdekoľvek bez použitia ohňa či elektriny.

Jedlo Adventure Menu je 100% prírodné, vyrábané ručne, tradičnými postupmi z čerstvých surovín od lokálnych farmárov a poľnohospodárov bez pridávania farbív a dochucovadiel. Vybrané jedlá sú bezlepková, vyrábané z unikátnej zmesi kukuričnej a ryžovej múky.

Výber z domácej aj svetovej kuchyne

Adventure Menu ponúka výber z trinástich druhov veľmi chutných a výživovo hodnotných hlavných jedál (od tradičného hovädzieho guláša so zemiakmi, cez bravčové s knedľou a kapustou, jelenie ragú so zemiakovými valčekmi, pikantný kotlík s bulgurom, mäsové gule s basmati a paradajkovou omáčkou až po kuracie krídla na mede a chilli) vrátane jedla pre vegetariánov (zeleninové rizoto s tofu) a dokonca pre vegánov (Tandoori quinoa).

Na výber sú aj samostatné 100% mäsá bez príloh (morčacie na cibuľke, bravčové na rasci, hovädzie na tymiane). Neoddeliteľnou súčasťou jedálnička sú sladké raňajky (ryžový nákyp, žemľovka). Samostatnú kategóriu potom tvoria desiaty v podobe sušených mias Jerky (hovädzie a morčacie) a zmesí orieškov, sušeného ovocia a sušeného mäsa, tzv. Trail mixov.

Užite si výlet bez škvŕkajúceho žalúdka a obohaťte si pobyt v prírode o zážitok zo skutočne skvelého jedla.

Cena: 5 – 11 €

Nakupujte na www.4camping.sk

Fotogaléria k článku

Najnovšie